Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021

Ένας έφηβος, δολοφονήθηκε! Ηλίας Γεωργακόπουλος, ετών 15... νεκρός μετά τον "εμβολιασμό" του...

Ηλίας Γεωργακόπουλος του Γεωργίου, ετών 15, μαθητής Α' Λυκείου Τριπόλεως, κάτοικος Μαντέικων, βρέθηκε νεκρός μετά τον "εμβολιασμό" του με πειραματικό σκεύασμα γενετικής μηχανικής.
Η λίστα ατελείωτη. Δεν μπορεί να κρυφτεί. Ένα ακόμη παιδί, ένας έφηβος, δολοφονήθηκε.
Για να πάει σχολείο. Επειδή δεν είχε ίντερνετ για να κάνει self test.
Εκβιάστηκε για να μαγαρίσει το σώμα του με τα... σκουπίδια των πολυεθνικών.
Αυτό δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Είναι πέρα από τις αντοχές μου. Μόνο να φανταστούμε μπορούμε τι σκέψεις στοίχειωναν την ψυχή του όταν έκλεισε τα μάτια του προχθές το βράδυ.
Τι ήθελε μέσα του, ποιο σχήμα περίμενε να ξεδιπλωθεί στην πραγματική ζωή για να ενσαρκώσει το μέλλον που δεν θα έρθει ποτέ.
Μόνο να εικάσουμε μπορούμε ποιο άλλο εκβιαζόμενο παιδί πήρε τη θέση του στο άδειο θρανίο.
Tο καθεστώς προσπαθεί ήδη με νύχια και με δόντια να κρύψει το γεγονός. Αλλά τα γεγονότα είναι μυριάδες, πλέον.
Θα αφήσω εδώ ένα μήνυμα, ως ένδειξη πένθους: δεν θα γλυτώσετε. Η βούληση και το χρέος του Ελληνικού λαού είναι η εξόντωσή σας. Δηλώνω δημοσίως, στον λόγο της τιμής μου ως άνθρωπος και ως πολίτης, ότι θα κάνω ότι είναι δυνατό και ότι θα συμβάλω όσο και όπως μπορώ στην αμείλικτη τιμωρία των Χουντικών πλασιέ πολυεθνικών και στον αφανισμό τους.
Η τιμωρία τους θα πρέπει να είναι σκληρή και παραδειγματική. Τόσο παραδειγματική, ώστε για τα επόμενα πολλά χρόνια να μην τολμήσει κανείς να διαπράξει ανάλογα κακουργήματα.
Δηλώνω επίσης ότι όποιον ανέχεται αυτό το Καθεστώς δεν τον θεωρώ πλέον συνάνθρωπό μου. Θεωρώ εχθρό μου όποιον συνεργάζεται με τέτοια παράσιτα, τέτοιους βαρβάρους και παράφρονες. Εχθρό των ανθρώπων και του πολιτισμού.


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συνυπογράφω! Αγώνας μέχρι την Λευτεριά.
ΑΒ 2021

Ανώνυμος είπε...

θεωρω σαν γονιος γι αυτο το αγγελουδι που εφυγε απο τη ζωη εξαιτιας των φονιαδων γιατρων πολιτικων και δημοσιογραφων βα εκφρασω την οδυνη μου
και να ζητησω απο οποιονδηποτε εισαγγελεα ( ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ )να σκεφτει
εστω και τωρα το καθηκον του

Ανώνυμος είπε...


Ας είναι η δολοφονία του παιδιού αυτού - και δυστυχώς όσων άλλων σιγουρα θα ακολουθήσουν μέχρι να ανατραπεί η Χούντα τους ( το μπλόκ εξουσίας των κομματικών ,οικονομικών ,συνδικαλιστικών και λοιπών ελίτ) μαζί με τη συνένοχή της και όργανό της "ελληνική" Φασιστική "Δικαιοσύνη" - το εγερτήριο σάλπισμα της εξέγερσης .
" Απάντηση θα πάρουν Ενότητα κι αγώνα/Λευτεριάς λίπασμα οι πρώτοι νεκροί" .- Αλέκος Παναγούλης "Τα Ποιήματα"
Χρήστος Παρίσης