Τετάρτη, 4 Αυγούστου 2021

Προσπάθησα να κλείσω το ρεύμα...

Ioannis Soubleros
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ζούμε την απόλυτη παράνοια σε αυτή τη χώρα με τους κυβερνώντες να είναι εχθροί που ίδιου του κράτους που υποτίθεται ότι ορκίστηκαν να διαφυλάττουν. Να πάμε λοιπόν στα πιο ελαφριά, ας μην μιλήσουμε για εθνικά θέματα, ας ασχοληθούμε με την ΔΕΗ.
Επειδή θέλουν να κάνουν εδώ και τώρα απολιγνητοποίηση και να το παίξουν οικολόγοι, και χωρίς σχέδιο ως συνήθως, έκλεισαν όλες τις λινητοπαραγωγικές εγκαταστάσεις της ΔΕΗ και τις δίνουν με κρατικοποίηση και όχι ιδιωτικοποίηση στην Γερμανική κρατική εταιρεία αφού προηγουμένως έχουν απαξιώσει τα λιγνητοπαραγωγικά εργοστάσια(τα golden boys που έχει διορίσει διοικητές το κράτος) ώστε οι λιγνητοπαραγωγικές μονάδες να πουληθούν όσο το δυνατό φθηνότερα στους προαποφασισμένους αγοραστές.
Ο Μητσοτάκης εξακολουθώντας να το παίζει τρελός οικολόγος μας είπε για το πράσινο νησί Αστυπάλαια όπου λέει οι μεταφορές θα γίνονται με ηλεκτροκίνηση σε συνεργασία με την γερμανική(τυχαία, πάλι και εδώ οι Γερμανοί) εταιρεία αυτοκινήτων Volkswagen. Δεν του αρέσουν οι ελληνικές εταιρείες.
Τρίτον, είδα πρόσφατα διαφήμιση της ΔΕΗ στο τραμ που λέει επί λέξη: "Η ΔΕΗ στηρίζει στην ΗΛΕΚΤΡΟΚΊΝΗΣΗ στην Έλλαδα", "Για την πράσινη βιώσιμη ανάπτυξη". Μένω αρχικώς εγώ και όποιος διαβάζει την διαφήμιση ότι, για δες οι ΔΕΗ θα βοηθήσει την μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση.
Πάω σπίτι ανοίγω την τηλεόραση "Αύξηση των τιμολογίων στην ΔΕΗ μέχρι και 20% αναμένεται να ανακοινώσει η κυβέρνηση".
"Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προειδοποίησε να μην κάνουμε άσκοπη χρήση του ρεύματος γιατί θα ακολουθήσουν προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος"(Και όλα αυτά δηλώνονται εν μέσω καύσωνα)".
Βγαίνει σε ένα κανάλι οι ευρωβουλευτής της ΝΔ Βοζενμπερκ και λέει το εξής απίθανο και ασύλληπτο. "Αμάν, γιατί μαγειρεύεται και καίεται ρεύμα(το ρεύμα της ΔΕΗ το δημόσιο που το πληρώνουμε στο οικιακό μας τιμολόγιο κάθε μήνα), δεν παίρνετε καμία πίστα από την πιτσαρία της γειτονίας σας".
Παρόλα αυτά η κυβέρνηση εξακολουθεί το οικολογικό της τροπάρι και το διαρκεί πόλεμο με τα στέρεα καύσιμα, είναι οικολόγοι και προοδευτικοί. Έχει γεμίσει τα βουνά με ανεμογεννήτριες και φωτοβολταϊκά και δεν ξέρω πόσα δέντρα έχουν κοπεί, καεί ή ξεριζωθεί για να γίνουν εκεί οι συγκεκριμένες εγκαταστάσεις που είναι παραχώρηση στους δικούς τους φίλους επιχειρηματίες, Κοπελούζο, Αλαφούζο, Μυτηληναίο, Λάτση κλπ κλπ
Να προσθέσω επίσης ότι τα ηλεκτροκίνητα αμάξια πρώτον είναι πανάκριβα και δεύτερον ότι η Ελλάδα δεν διαθέτει αρκετούς σταθμούς φόρτισης για ηλεκτροκίνητα.
Να προσθέσω επίσης ότι επειδή έχουμε ελλείψεις σε ρεύμα αγοράζουμε από την Αλβανία, τα Σκόπια, την Βουλγαρία το Κόσοβο και την Ιταλία.
Μετα μου θέλουν και ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ. ΤΑ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΘΈΛΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΩΤΟΥς ΚΩΛΟΥΣ.
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΦΥΛΙΤΣΙΝΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ.