Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2021

Υποχρεωτικοί Εμβολιασμοί: οι Γάλλοι στους δρόμους, συγκρούσεις με την αστυνομία!

ΑΠΟ ΤΟ "PRESS-GR"
Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Αυτή είναι η ουσία της θέσης μας:
να λέμε ό,τι σκεφτόμαστε, να σκεφτόμαστε ό,τι λέμε.
Οι λέξεις να συμβαδίζουν με τον τρόπο ζωής.
»
Σενέκας
(Lucius Anneus Seneca, 4 π.Χ. - 65)

Μπορεί στην Ελλάδα ο Μητσοτάκης να επέβαλε με ευκολία το γαλλικό μοντέλο του Μακρόν, για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς κι ελευθερίες μόνον σ' όσους τις δικαιούνται -κυρίως λόγω του μοναδικού ελληνικού φαινομένου: απόλυτη συμφωνία ΟΛΟΥ του "ελληνικού" πολιτικού-κομματικού συστήματος, για μαζικούς εμβολιασμούς μ' ένα "γενετικό πειραματικό σκεύασμα", όπως το χαρακτηρίζουν οι ίδιες οι 4 πολυεθνικές Big Pharma-, αλλά στη Γαλλία δεν είναι εύκολη υπόθεση. Παρότι η δημοσιογραφική αγυρτεία διαδίδει ψευδώς πως ο γαλλικός λαός τρέχει και δεν προλαβαίνει να κλείνει ραντεβού εμβολιασμών.

Σήμερα ο γαλλικός λαός είναι στους δρόμους κι οι συγκρούσεις με τις... αρχές ασφαλείας, τα δακρυγόνα πέφτουν βροχή.

Ο Μακρόν κι οι σύμβουλοί του, μάλλον δεν κοίταξαν καν το ημερολόγιο για τις ανακοινώσεις περί υποχρεωτικών εμβολιασμών και "υγειονομικό διαβατήριο".

Σήμερα είναι μια ξεχωριστή μέρα για τη Γαλλία, μια ημέρα Εθνικής περηφάνιας που δεν είναι απολύτως συγκρίσιμη με τις συνήθεις παρελάσεις μας στην Ελλάδα.


Είναι η 14η Ιούλη,
η ημέρα της που έπεσε η Βαστίλη. Η επανάσταση ενάντια στην εξουσία.

Δεν έχει καμία σημασία αν η Γαλλική Επανάσταση ακολούθησε την πεπατημένη, δεν έχει σημασία για το Γαλλικό λαό αν ήταν μια αλλαγή καθεστώτος μεταξύ αριστοκρατίας και αστικής τάξης κι ότι η επανάσταση χειραγωγήθηκε και προδόθηκε.

Για τη Γαλλία, η 14 Ιουλίου είναι η ημερομηνία σύμβολο της εξέγερσης κι είναι κάτι ζωντανό, βαθιά «εθνικό», δεν είναι απλώς ιστορική ανάμνηση.

Κι όταν ο Μακρόν απαγορεύει τη συμμετοχή στην παρέλαση σε όσους δεν έχουν "υγειονομικό διαβατήριο", τους μη μπολιασμένους... παίρνει απάντηση: "Ελευθερία - Ισότητα - Αδελφότητα, ΟΧΙ υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, ΟΧΙ υγειονομικά Διαβατήρια"!

Μια απελπισμένη κίνηση Μακρόν, αντίστοιχα εύκολη για τον Μητσοτάκη (αλλά στην Ελλάδα έχει σύμφωνα μαζί της η κυβέρνηση τα κόμματα Συριζα, ΚΚΕ, Κιναλ, Μέρα, εξωκοινοβουλευτική "αριστερά"), η αυταπάτη της παντοδυναμίας που του δίνει "δικαίωμα" να επιβάλλει «απαρτχάιντ» το 2021, προκάλεσε αγανάκτηση. Η νομιμοποίηση του διαχωρισμού των πολιτών, η νομιμοποίηση του μίσους δεν αφήνουν περιθώρια για αμφιβολίες ή ερμηνείες. Το κράτος δικαίου χάθηκε κι οι καθεστωτικοί ιολόγοι έγιναν οι Μένγκελε του σήμερα, πετροβολώντας ανοησίες ακόμη κι εναντίον βραβευμένων με Νόμπελ ιατρικής κι άλλους καθηγητές Ιατρικών Σχολών.

Τα φύλλα συκής έπεσαν. Παραμερίστηκαν οι "καλοί τρόποι" πειθούς με την εξαγορά των ΜΜΕ και της δημοσιογραφικής πορνείας. Είναι μάταιες οι υποσχέσεις ελευθερίας, ρίχνοντας μια μόνιμη μάσκα καλών πατέρων για να σηκώσουν τη μάσκα των εκτελεστών.

Σχετικό βίντεο με τις συγκρούσεις: ΕΔΩhttps://twitter.com/RemyBuisine/status/1415295679468122115?s=20

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

2 σχόλια:

μ.σ.γ είπε...

αυτά που είπα για την γαμωγαλλία ήταν είναι και θα είναι σωστά. ελπίζω να το ξέρεις εσύ που έκοψες αυτά που είπα . αν θες τα ξαναγράφω χωρίς να ξεχέζω τον τύπο που έγραψε τις μαλακίες του . και θα το κάνω ..να σε δω

μ.σ.γ είπε...

Νίκο Κλειτσίκα. Μεγάλα λόγια για την γαλλία και τον λαό της και αυτό είναι ντροπή!!! Ξέρεις τι θα πει γάλλος μπάτσος? Απο τους χειρότερους στον πλανήτη! Την καθημερινή βία που ασκούν? ..την οποία οι 'επαναστάτες' γάλλοι έχουν κάνει γαργάρα δεκαετίες! Μόνο στα προάστια του Παρισιού και σε μια δυο πόλεις ακόμα και αυτοί 95% ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΛΟΙ. Σε κάθε μαζική πορεία στην άθλια αυτή χώρα, 4-5 ασφαλίτες μπαίνουν ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΡΠΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ εκτός απο κάτι 'μου' και 'μπου'! Εδω τολμούν να κάνουν κάτι τέτοιο? ΟΧΙ - ΠΟΤΕ. Ο 'επαναστάτης' αυτός λαός επίσης έχει δεχθεί ξανά δεκαετίες τώρα και όλα τους τα λεφτά απο μισθούς κλπ πάνε ΜΟΝΟ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ! Πλαστικό χρήμα ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Επίσης οι 'επαναστάτες' αυτοί κάνουν γαργάρα ξανα δεκαετίες τώρα ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΠΡΩΙΝ ΑΠΟΙΚΊΕΣ αυτής της ΑΘΛΙΑΣ ΧΩΡΑΣ. Οι ίδιοι 'επαναστάτες' σου είναι γνωστό σε όλο τον πλανήτη οτι η μύτη τους, το τουπέ και το δήθεν φθάνει στο διάστημα. Το οτι ακόμα και σήμερα αυτή η χώρα σφάζει κλέβει λαούς και ΞΑΝΑ οι 'επαναστάτες' σου δεν κάνουν ΤΙΠΟΤΑ? Οσο για 'τις συγκρούσεις και τα δακρυγόνα ...ούτε συγκρούσεις ούτε δακρυγόνα.. ακόμα και σε αυτό το βίντεο του άρθρου σου βλέπουμε οτι τι???ουτε κλάμα ουτε ΤΙΠΟΤΕ. κανεις δεν κλαίει... . Ο καπνός τους ενοχλεί!!! Οι γαλλική αστυνομία μόνο σπρέϊ πιπεριού έχει και αυτό για κοντινές αποστάσεις. Ντροπή ξανά όλες οι μπούρδες για αυτό τον λαό.