Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021

Μια γλάστρα ντυμένη στα γαλάζια, προσπάθησε να δικαιολογήσει το ναζιστικό υγειονομικό απαρτχάιντ...

ΑΠΟ ΤΟ "PRESS-GR"
Της Ιωάννας Υψηλάντη


Ο θεσμός της "γλάστρας", είτε με παντελόνια, είτε με φουστάνια, εξακολουθεί να παραμένει ένα διακοσμητικό στοιχείο, στην αυλή της κάθε κυβέρνησης.
Όσο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν εκλέγεται, απ΄ευθείας, απ΄τον λαό, αλλά από τα συστημικά κόμματα εξουσίας, θα κοσμεί τις δεξιώσεις για την... Δημοκρατία, ενώ ταυτόχρονα θα την καταργεί, υπογράφοντας, κάθε αντιλαϊκό μέτρο και κάθε ξένη επιθυμία.
Τελευταίο παράδειγμα, μια... γλάστρα ντυμένη στα γαλάζια, προσπάθησε να δικαιολογήσει το ναζιστικό υγειονομικό απαρτχάιντ, που εμπνεύστηκε ο Κούλης, για τις υποχρεωτικότητες και τις ποινές, αντιστρέφοντας κάθε άρθρο του Συντάγματος, που διασφαλίζει την ελεύθερη επιλογή και απρόσκοπτη συμμετοχή, στην κοινωνική ζωή.
Μας είπε, λοιπόν, με στόμφο, ότι το άρθρο 25 του Συντάγματος ορίζει ότι "Tο Kράτος δικαιούται να αξιώνει από όλους τους πολίτες την εκπλήρωση του χρέους της κοινωνικής και εθνικής αλληλεγγύης.".
Δεν θα αναφέρω όλα τα προηγούμενα, που ορίζει το συγκεκριμένο άρθρο και "ξεχάστηκαν", αλλά θα σταθώ, μόνο σ΄αυτήν την παράγραφο, που ανακάλυψε η γαλάζια γλάστρα, σαν νέος Κύρος Γρανάζης, για να χειροκροτήσει τις φασιστοαπόψεις του συνομιλητή της και πρωθυπουργού μας.
Το άρθρο αυτό, δεν είναι ωστόσο, καφές σκέτος! Συνοδεύεται και από μπισκοτάκι, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις! Από το άρθρο 307 του Ποινικού Κώδικα, που προβλέπει: " Όποιος με πρόθεση παραλείπει να σώσει άλλον, από κίνδυνο ζωής αν και μπορεί να το πράξει, χωρίς κίνδυνο της δικής του ζωής ή υγείας, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι ενός έτους".
Το πρόσεξες αυτό Κατερίνα μου;;; "χωρίς κίνδυνο της δικής του ζωής ή υγείας"!!!
Εχει παρενέργειες το εμβόλιο, για τον καθένα μας ξεχωριστά;;; ΕΧΕΙ!!!! Είτε καταγράφονται, είτε αποσιωπούνται, ΕΧΕΙ!!
Νομικός, στο Συμβούλιο της Επικρατείας, σου λέει μετά!
Βρε ουστ!!!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Πάντα μέσα στον βάθρο υπάρχουν ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΏΣ ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ!!! ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΤΡΟΦΉ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΥ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 145 εκατοστά!!!

Στην Βοθροαποικία μας έχουμε ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Βρε Ιωάννα ολόσωστα τα λες, αλλά όταν το επιχείρημα σου βασίζεται σ' όσα άκουσες από τον σπουδαίο Κων. Βαθιώτη, έχεις χρέος να τον αναφέρεις.
Ι. Κ

Ανώνυμος είπε...

ΙΩΑΝΝΑ ΠΟΡΝΗ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ