Κυριακή, 9 Μαΐου 2021

Τι wtf παρατηρείτε σε αυτή τη φωτογραφία της συζύγου Κικίλια που κάνει το εμβόλιο;


Θοδωρής Μαραγκουδάκης
Τι wtf παρατηρείτε σε αυτή τη φωτογραφία της συζύγου Κικίλια που κάνει το εμβόλιο;
ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΡΕ;
ΠΕΣΕ ΡΕ ΠΥΡΑΥΛΕ ΔΩ ΠΕΡΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Δεν μπορώ να καταλάβω τι δεν πάει καλά.. Ισως η εμβολιοχώστρα δεν έχει γάντια αλλά πάλι ... ίσως έχει βαρεθεί το βάλε-βγάλε !

Με την ευκαιρία : Γιατί εφόσον ο ιός μεταδίδεται και με την επαφή δεν είναι υποχρεωτική η γαντοφορία όπως και η μασκοφορία ? Πολύ περισσότερο γιατί κανείς στην πράξη δεν βάζει γάντια (εκτός εξαιρέσεων) όταν τις πρώτες μέρες της λεγόμενης πανδημίας ήταν την μόδας ? Γιατί δεν γίνεται έστω μία σύσταση ή υπενθύμιση από την κυβέρνηση και τους "ιατρούς" της για τα γάντια τουλάχιστον στους ηλικιωμένους ?

Εχουν βρεί νομίζουν (και εύχονται) τη λύση στο Εμβόλιο και γι'αυτό οι φυσιολογικά σκεπτικιστές βαπτίζονται με λύσσα "αρνητές" γιατί τάχα τους χαλάνε τη σούπα... Αμ δε... Ας αρχίσουν να αποστασιοποιούνται από το Εμβόλιο γιατί όσο και να θέλουν να το ξεχάσουν είναι ακόμα σε Πειραματικό στάδιο και ούτως ή άλλως δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση Θεραπεία. Αν αρχίσουν δε και μαζικές παρενέργειες ή αν αποδειχτεί πως προκαλεί ασθένεια σε υγιείς (στα παιδιά που δεν ξέρουν τι είναι νοσοκομείο θα είναι αυτόματη η απόδειξη ενοχής..) θα εξαφανιστούν πολιτικά αλλά και θα κατηγορηθούν για μαζική πρόκληση βλαβών και θανάτων. Ας φερθούν και λίγο πολιτικά σκεπτόμενοι επιτέλους, εκτός κι αν είναι απλώς διορισμένοι σκλάβοι μίας πλούσιας ελίτ.