Τετάρτη, 5 Μαΐου 2021

Eπιτέλους! Η Ευρωπαϊκή Ένωση αποφάσισε τη «νέα τροφή»: σκουλήκια & έντομα!

ΑΠΟ ΤΟ "PRESS-GR"
Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Μετά από πρόταση της "Ευρωπαϊκής Αρχής για την Ασφάλεια των Τροφίμων - ΕΑΑΤ" (European Food Safety Authority Trusted science for safe food) , που συμμετέχει από την Ελλάδα ο "ΕΝΙΑΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ - ΕΦΕΤ", η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποφάσισε πως τα έντομα και τα σκουλήκια είναι η «νέα τροφή» (novel food) και μπορεί να διατεθεί στην αγορά.

Η πρόοδος της "επιστήμης" κάνει άλματα! Μετά τα πειραματικά εμβόλια λόγω της "πανδημίας", τις πλαστικές μπριζόλες του Μπιλ...

(Μπιλ Γκέιτς: “Αγκαλιάστε” το συνθετικό κρέας για να σωθεί ο πλανήτης). Όταν μάλιστα το πρότειναν αυτοί που παρέχουν "επιστημονικές συμβουλές και γνωστοποιεί τους υπάρχοντες και τους αναδυόμενους κινδύνους που συνδέονται με την τροφική αλυσίδα", κάτι σαν την "επιστημονική" κυβερνητική επιτροπή με ασυλία κι ακαταδίωκτο, μόνον ψεκασμένοι και συνωμοσιολόγοι θα διαμαρτυρηθούν.

Επισήμως λοιπόν, τώρα γίνονται ένα «σνακ», «νέα τροφή», ότι μέχρι πρόσφατα ήταν για τους ίδιους "επιστήμονες" γνωστοί ως ένας από τους κύριους κινδύνους, σκαθάρια παρασίτων των μεγαλύτερων βιομηχανιών τροφίμων. Ζούμε την εποχή της αλματώδους ανάπτυξης της "επιστήμης"... τι κρίμα να μην είχαν διαπιστώσει οι "επιστήμονες" τόσο καιρό τα οφέλη από σκουλήκια και έντομα!
Ενδεικτικά δείγματα εντόμων και σκουληκιών της νέας ευρωπαϊκής τροφής, για το καλό των πολιτών της "πολιτισμένης Ευρωπαϊκής Ένωσης... 

«Θοῦ, Κύριε, φυλακὴν τῷ στόµατί µου καὶ θύραν περιοχῆς περὶ τὰ χείλη µου»... γι' αυτή τη θεϊκή Ευρωπαίκή Ένωση...

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πριν κάποια χρόνια είχε συντάξει παρόμοια έκθεση και μία υπηρεσία του ΟΗΕ, αν θυμάμαι καλά.
Ι. Κ

Ανώνυμος είπε...
Μυστική Ενημέρωση: Σε 2 με 3 βδομαδούλες θα διατυμπανίσουν και τα σκουλήκια που βγαίνουν μετά την βροχή ως θρεπτική τροφή και για τους .... φτωχούς!!

Και σε 5 με 6 βδομαδούλες θα ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΏΣ DELIKATESSEN .... ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ Νυχτερίδες και... Αράχνες.... γλυκιές!!!