Παρασκευή, 7 Μαΐου 2021

Δίνει εντολές σε κάθε αρχή και εξουσία κάθε επιπέδου...


Δημήτρης Πατέλης
5 χρόνια ο Τζέφρι Ρος Πάιατ πρέσβης στην Ελλάδα! Ο μαιτρ των επεμβάσεων και της ναζιστικής χούντας του Κιέβου. 5 χρόνια συνεχίζει με περισσό θράσος επικυρίαρχου το παρεμβατικό του έργο απ' άκρου εις άκρον στη χώρα (σαν στο χωράφι του), δίνει εντολές σε κάθε αρχή και εξουσία κάθε επιπέδου, πρωτοστατεί στην επιβολή των στρατηγικών επιλογών των ΗΠΑ σε κάθε πτυχή της... στρατιωτικής, οικονομικής, εκπαιδευτικής, πολιτισμικής κ.λπ. ζωής της Ελλάδας με απροκάλυπτη υπαγόρευση πολιτικών στα καθ' ημάς γιουσουφάκια του άξονα, της κυβερνήσεως τε και της αντιπολιτεύσεως.
Στη φώτο, με την επίσης διαβόητη τότε υφυπουργό Εξωτερικών (επί ευρωπαϊκές υποθέσεις) Βικτώρια Νούλαντ, στην πλατεία Μαϊντάν (Κίεβο) ενώ "κερνούν" "διαδηλωτές".

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Pyatt πρωτοστατεί και στο Λαθρομεταναστευτικό και την μόνιμη εγκατάσταση λαθρομεταναστών στην καθημαγμένη Ελλάδα, όπως ακριβώς κάνει και το ΚΚΕ. Αλλά γι' αυτό σφυρίζεις κλέφτικα κ. Πατέλη.
Ι. Κ