Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021

Να καταγγείλουμε και να συγκρουστούμε ανοιχτά τους Έλληνες Εθνικιστές και την λεγόμενη "πατριωτική Αριστερά" που λειτουργούν ως Πέμπτη Φάλαγγα του Σιωνισμού!

Είναι ίσως η πρώτη φορά στα χρονικά, που σε ένα αιματοκύλισμα στην Παλαιστίνη, βρισκόμαστε αντιμέτωποι, εκτός των διαχρονικά γνωστών υποστηρικτών των Σιωνιστικών εγκλημάτων, με τους Έλληνες Εθνικιστές που μαζικά υποστηρίζουν το Ισραήλ. Οι Έλληνες Εθνικιστές και οι Νεοναζί, με συνεχόμενες παρεμβάσεις τους στα...

μέσα κοινωνικά δικτύωσης (ειδικά στο Τικ Τοκ έχουν ξεφύγει) μας υπενθυμίζουν πως ο Εθνικισμός είναι η ιδεολογία των αμόρφωτων και των φανατισμένων χρήσιμων ηλίθιων της εξουσίας, που πιστεύουν πως υιοθετώντας τις Ιμπεριαλιστικές πολιτικές και τα Σιωνιστικά εγκλήματα, υπερασπίζονται την πατρίδα.
Άξιοι συνεχιστές των ιδεολογικών (και βιολογικών) προγόνων τους, που κατά την Γερμανική Κατοχή ταυτίστηκαν με τον κατακτητή, ταυτίζουν αυτή την φορά τα συμφέροντα τους με τους Σιωνιστές κατακτητές "γιατί μας προστατεύουν από τον κίνδυνο της Τουρκίας".
Το Μέτωπο Αντίστασης και Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη «Γασσάν Καναφάνι» έχει αποκαλύψει όλες τις πτυχές τις υποτέλειας της Ελλάδας από το Ισραήλ με δεκάδες ανακοινώσεις και δράσεις, με το κυριότερο να είναι η κλοπή των κοιτασμάτων φυσικού αερίου μέσω της δημιουργίας του Αγωγού East Med.
Επίσης έχουμε καταθέσει τα ντοκουμέντα που αποδεικνύουν πως Ελλάδα και Τουρκία συνεργάζονται στα πλαίσια του ΝΑΤΟ και συμμετέχουν σε κοινές στρατιωτικές ασκήσεις που στοχεύουν την Ρωσία.
Έχουμε καταδείξει και έχουμε καταδικάσει όλους τους πράκτορες προπαγάνδας του Σιωνισμού (Βλ. Ιωάννης Μάζης) που προσπαθούν να μετατρέψουν την κλοπή των κοιτασμάτων των Ελλήνων ως συμφέρον τους.
Αυτό που δεν έχουμε κάνει και το κάνουμε τώρα, είναι να καταγγείλουμε και να συγκρουστούμε ανοιχτά τους Έλληνες Εθνικιστές και την λεγόμενη "πατριωτική Αριστερά" που λειτουργούν ως Πέμπτη Φάλαγγα του Σιωνισμού!
Για τέλος τους αφιερώνουμε αυτό το βίντεο του "προστάτη" τους Μπένζαμιν Νετανιάχου που τους δείχνει την μεγάλη αγάπη για την Ελλάδα και τους προειδοποιούμε πως δεν θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί πουθενά. Λευτεριά σε Ελλάδα-Κύπρο-Παλαιστίνη!
Μέτωπο Αντίστασης και Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη «Γασσάν Καναφάνι»

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

2 σχόλια:

Λώλος Δροσινός είπε...

https://www.kommon.gr/ekdiloseis/item/4385-protovoulia-allileggyis-ston-palaistiniako-lao-sygkentrosi-stin-presveia-tou-israil-tetarti-12-mai-18-00
Αλληλεγγυη στην Παλαιστινη!

Ανώνυμος είπε...

Ποια είναι αυτή η "πατριωτική Αριστερά" που λειτουργεί ως Πέμπτη Φάλαγγα του Σιωνισμού???