Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021

O αρλεκίνος Ζελένσκι... το σαχλοκούδουνο, έμεινε "παγωτό"...

Αυτό το σαχλοκούδουνο, ονόματι Ζελένσκι, που το παίζει Πρόεδρος της Ουκρανίας, μετά το φασιστικό πραξικόπημα, πρέπει, σήμερα να έχει κατεβάσει όλες τις πλερέζες, απ΄το πατάρι του και να έχει ντύσει όλους τους καθρέφτες του με μαύρα πανιά.
Ο επιστήθιος φίλος του,  Τζο Μπάϊντεν, τον άφησε, στα κρύα του λουτρού, δίνοντας, ξαφνικά, την διαταγή "όπισθεν ολοταχώς", στα πολεμικά πλοία των ΗΠΑ, που σκόπευαν να μπουν, στην Μαύρη θάλασσα.
Από τις 19 Φεβρουαρίου, το Κίεβο είχε ανακοινώσει την πρόθεση του, για στρατιωτικές επιχειρήσεις, στις αυτόνομες Ρωσόφωνες περιοχές του Ντονμπάς και του Λουγκάνσκ και την έκανε πράξη σκοτώνοντας άμαχο πληθυσμό, σ΄αυτές τις... περιοχές.
Στα μέσα Μαρτίου, ετοιμάστηκε, για στρατιωτικές επιχειρήσεις "υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Πολιτειών" και επισήμαινε ότι έλαβε εγγυήσεις υποστήριξης των ΗΠΑ, σε περίπτωση σύγκρουσης με την Ρωσία.
Στις αρχές Απριλίου, ο αχυράνθρωπος των ΗΠΑ κάλεσε τις συμμαχικές χώρες, που συνορεύουν με την Ουκρανία να είναι ετοιμοπόλεμες, καθώς Ουκρανία και ΝΑΤΟ ετοιμάζονται για πόλεμο με την Ρωσία, με "τρόπαιο", την Κριμαία. (πιο σικ διεκδίκηση από το Ντονμπάς)
Αμέσως, η Ρωσία άρχισε να στέλνει πολεμικό εξοπλισμό και στρατεύματα, στα σύνορα της με την Ουκρανία.
Την περασμένη Πέμπτη, ανακοινώθηκε και η μεταφορά στρατευμάτων, από την Βόρεια Αμερική, μέσω Ατλαντικού, στην Ευρώπη.(40.000 στρατιώτες και 15.000 στρατιωτικού εξοπλισμού).
Την περασμένη Παρασκευή, οι ΗΠΑ ενημέρωσαν, βάσει της Συνθήκης του Μοντρέ, την Τουρκία, για την πρόθεση τους να περάσουν 2  πολεμικά τους πλοία, στην Μαύρη θάλασσα, για να ενισχύσουν την Ουκρανία, λόγω "της ανάπτυξης της Ρωσικής στρατιωτικής δραστηριότητας".
Το "μπρος-πίσω" της Ουάσιγκτον, έδειξε ότι προφανώς οι Αμερικανοί δεν είναι έτοιμοι να κάνουν ένα τέτοιο ολέθριο βήμα, όταν μπροστά, τους περίμεναν τα πολεμικά πλοία των Ρώσων και κάνοντας την ανάγκη φιλοτιμία προτίμησαν να αποδώσουν την υποχώρηση, στην πρόταση για διάλογο, που έκανε με τηλεφώνημα του ο Μπάϊντεν, στον "δολοφόνο" Πούτιν, ώστε, τάχα μου, να μην τορπιλιστούν οι συνομιλίες.
Έτσι, ο αρλεκίνος Ζελένσκι έμεινε "παγωτό", από την κωλοτούμπα των ΗΠΑ, όπως είχε μείνει και ο δικός μας Ελ. Βενιζέλος, από τους "συμμάχους" του, στην Μικρασιατική καταστροφή.
Όσο για τα παγκόσμια παπαγαλάκια της ψυχροπολεμικής ελίτ, κάποιο τρόπο θα βρουν, για να καταπιούν τα τερατώδη τους ψέματα και τις ψευδοπολεμικές ιαχές τους.
Συμπαρίσταμαι!

Σημ. (δική μας), για τις "διεθνείς σχέσεις" του αρλεκίνου... που όλες "μιλούν" κι αποδεικνύουν πως πήγαινε "ξυπόλητος στ' αγκάθια":

...χωρίς να ξεχνάμε την πλήρη στήριξη της νεοναζιστικής Ουκρανίας από όλες τις κυβερνήσεις της Ελλάδας.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

3 σχόλια:

Φαιοκοκκινος είπε...

Το δήθεν αντιρατσιστικό black live matter (άκρως ρατσιστικο κίνημα) δεν λέει λέξη για την νεοναζιστική νεοφιλελεύθερη χούντα της Ουκρανίας ούτε το τρολ που βρίζει την Ελλάδα την Ρωσία την Σερβία και τους Άραβες γιατί άραγε? Όλοι ξέρουμε την απάντηση αλήθεια βγάλτε το βίντεο που σε κυβερνητικό κτίριο ο ουκρανικός στρατος αναρτα την σβάστικα

Φαιοκοκκινος είπε...

Θέλω σχολιασμό από το γνωστό τρολ που γράφει με κεφαλαία θα πει γαμω τους νεοναζί την Ουκρανίας αλλά θα μου πεις εδώ οι νεοναζί εξυπηρετούν τα συμφέροντα των αφεντικών του τρολ που όλο γαμαει

φαιοκοκκινος είπε...

https://imgur.com/epu3Szz