Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021

«Bravo-Νίκος»! Ολοι εσείς που πανηγυρίσατε και φουσκώσατε από εθνική περηφάνεια... γυρίστε στα λαγούμια σας

Ioannis Soubleros
Τελικά, ΙΣΩΣ, ο Δένδιας βαλτός ήταν να τσαμπουκαλευτεί «μέσα στο σπίτι» του Μεβλούτ . Σιγά μην πίστεψε κάποιος νοήμων ότι ξαφνικά επί κυρια-ΚΟΥΛΗ αποκτήσαμε ανεξάρτητη και ισχυρή φωνή. Βαλτός ήταν και πάλι ο «Bravo-Νίκος» όταν μόλις χθες είπε τα πράγματα όπως τα θέλουν Γερμανοί και Αμερικάνοι.
Δηλαδή εμφανίστηκε σχεδόν απαξιωτικός, σε σύγκρουση με την επίσημη θέση η οποία προβάλλεται στο...

«Αιλιννεικώ πόπολο», και συγκεκριμένα δήλωσε: «Η Ελλάδα πιστεύει στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και δεν πρόκειται να αρχίσει να σκάβει τον βυθό της Μεσογείου για να βρει αέριο και πετρέλαιο».
«Αναφέρθηκε και στο Αιγαίο λέγοντας ότι “είναι ένας παράδεισος στη γη. Δεν σκοπεύουμε να το μετατρέψουμε σε κόλπο του Μεξικού. Η Ελλάδα δεν σχεδιάζει στο άμεσο μέλλον να γίνει χώρα παραγωγής πετρελαίου και φυσικού αερίου».
Ολοι εσείς που πανηγυρίσατε και φουσκώσατε από εθνική περηφάνεια γυρίστε στα λαγούμια σας χτυπάτε κανα ΧΑΝΑΧ ή ότι άλλο θα σας χαλαρώσει. Αντε ΖΩΑ (κατά Λεβέντη πάντα)

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: