Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021

Ποιος μνημονεύει σήμερα την συγνώμη του Μπίλ... για τον ρόλο των ΗΠΑ στο πραξικόπημα του 1967;


Ioannis Soubleros
Η χούντα ήταν χούντα. Βόλεψε ημετέρους και παρατρεχάμενους. Καταδίωξε και σκότωσε όποιον θεωρούσε «ευεπίφορον προς τον κομμουνισμόν». Έκανε χατίρια στο ντόπιο κεφάλαιο , και χρέωσε την χώρα με αρκετά εκατομμύρια δολάρια με αξία της εποχής.
Έκλεψε, έκλεψε ακόμα και με την... επίκληση του θρησκευτικού φρονήματος των «ιθαγενών» στην περίπτωση του «Τάματος». Όλα αυτά όμως μαζί με την ιστορική μνήμη ξεθωριάζουν συνεχώς. «Καθηγηταράδες» σαν την «Σταθούλα» και τον κακομούτσουνο του ΠΑΜΑΚ ξαναγράφουν τα γεγονότα και αποκρύβουν πολλά άλλα.
Ποιος μνημονεύει σήμερα την συγνώμη του Μπίλ του «μικρού», κατά την Μόνικα Λεβίνσκυ, το 1999 για τον ρόλο των ΗΠΑ στο πραξικόπημα του 1967; Την επίσημη παραδοχή από το στόμα προέδρου ότι ναι «είχαμε εμπλοκή στην επταετή ανώμαλη διακυβέρνηση». Όλα αυτά τεχνηέντως ξεθωριάζουν για να χειραγωγείται ευκολότερα ο κοινωνικός χυλός των «μπαντριωντώνε».
Αυτού του όχλου των κρετίνων που άγεται και φέρεται μόνο στο άκουσμα ενός ψευδεπίγραφου τσιτάτου!!!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο κακομούτσουνος του ΠΑΜΑΚ είναι λογικά ο Μαραντζίδης. Να δεις κάτι συμπάθειες που έχει ο "κακομούτσουνος" σε κάποιους αναρχικούς... Η "Σταθούλα" είναι ο γνωστός Yaleοίος;
Ι. Κ