Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2021

Θεωρείται "νόμιμο και ηθικό" η "Φάιζερ" να ζητεί, από την Αργεντινή και την Βραζιλία, την υποθήκευση όλων των κρατικών περιουσιακών της στοιχείων...

"Μπορείς να ζήσεις μέχρι τα εκατό, αν απαρνηθείς όλα τα πράγματα, που σε κάνουν να θέλεις να ζήσεις μέχρι τα εκατό", είχε πει ο Γούντι Αλλεν.
Καλύτερα δεν θα μπορούσε να αναδειχθεί η ουσία του καπιταλιστικού συστήματος Υγείας.
Αυτή είναι η βασική οικονομική πρακτική της Big Pharma.
Αυτή είναι η βασική οικονομική πρακτική της ιδιωτικής Ιατρικής.
Αυτήν την πρακτική θεωρούν, ως "νόμιμη και ηθική", οι διεφθαρμένες κυβερνήσεις της Δύσης, που νομοθετούν υπέρ της ασυδοσίας ολόκληρου του Ιατροφαρμακευτικού οικοδομήματος.
Έτσι, θεωρείται "νόμιμο και ηθικό" η "Φάιζερ" να ζητεί, από την Αργεντινή και την Βραζιλία, την υποθήκευση όλων των κρατικών περιουσιακών της στοιχείων, που δεν είναι υποθηκευμένα, προκειμένου, μέσω αυτών, να πληρωθούν πιθανές παρενέργειες των εμβολίων της, σε... περιπτώσεις δικαστικών αποζημιώσεων!!!
Η "Φάιζερ" ήταν τόσο ξετσίπωτη, που ζήτησε να κυρωθεί το αίτημα της με νόμο, γεγονός, που δεν έγινε αποδεκτό, από καμία κυβέρνηση. Η λύση, για τον εμβολιασμό του πληθυσμού, δόθηκε με την παραγγελία του Ρωσικού εμβολίου και σήμερα, οι πολίτες  φωτογραφίζονται στα εμβολιαστικά κέντρα, κρατώντας την φωτογραφία του Πούτιν.
Αντιθέτως, η ΕΕ και πολλές χώρες της Δύσης ανέλαβαν εξολοκλήρου το κόστος των αποζημιώσεων, λόγω παρενεργειών,  ανέλαβαν το κόστος των εμβολίων, σπαταλώντας τα λεφτά των φορολογούμενων, ενώ υπήρχε ένα φθηνότερο, ανέλαβαν το κόστος των αναβολών στις παραδόσεις και ένα αποτελεσματικότερο και φθηνότερο εμβόλιο, θεωρήθηκε πολιτικό ταμπού, προκειμένου ν΄απορριφθεί με γελοίες δικαιολογίες.
Έτσι μετριέται η Δημόσια Υγεία, σήμερα και στην Ελληνική μπανανία της Ευρώπης τους.
Οι συμβάσεις με τις φαρμακευτικές δεν δημοσιεύονται!
Κανείς δεν γνωρίζει τις υποχρεώσεις της χώρας μας, ενώ αποσιωπούνται όσοι θάνατοι, ή παρενέργειες προέρχονται, από τους εμβολιασμούς. Οσοι τόλμησαν να καταγγείλουν μόνο δύο περιστατικά, βρέθηκαν αντιμέτωποι με σύσσωμο το διεφθαρμένο κατεστημένο της Υγείας, που ΘΑ εξέταζε τις αιτίες!
Ακόμα περιμένουμε το αποτέλεσμα των εξετάσεων!
Και θα περιμένουμε πολύ ακόμα, όσο το οξυγόνο της ελευθερίας και της Υγείας διατίθεται με διασωλήνωση!


Σχετικό: Κορωνοϊός: Μια διεθνής δημοσίευση λέει ότι η Pfizer ζήτησε «Κυρίαρχα περιουσιακά στοιχεία» από την Αργεντινή και τη Βραζιλία: Coronavirus: una publicación internacional dice que Pfizer pidió “activos soberanos” a Argentina y Brasil

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δ. Ποντίκας:" Έχουμε βρει φάρμακο για τον ιό και η κυβέρνηση μας αγνοεί". Κι ένα νοσοκομείο στην Αθήνα ανέπτυσσε θεραπεία, χωρίς να βοηθηθεί από την κυβέρνηση των "αρίστων". Αλίμονο! Ο κτηνίατρος κλέφτης θα γίνει;
Ι. Κ

φαιοκοκκινος είπε...

https://slpress.gr/koinonia/skotonoyn-kata-voylisi-alla-o-laos-synechizei-na-antisteketai-vinteo-foto/

γνωριζουμε τη συμβαινει εδω περα ???

first3 είπε...

Μετά τους "αριστερούς" ήρθανε οι "άριστοι", νομίζετε πως η Ελλάδα χρειάζεται και άλλους άχρηστους;;;

Ανώνυμος είπε...

Φαιοκόκκινε, για τη Μιανμάρ ενδιαφέρονται πολύ οι δυτικοί αποικιοκράτες, που έχουν δώσει γραμμή στα ειδησιογραφικά πρακτορεία να μας τα πρήξουν. Οπότε εμάς δε μας πέφτει λόγος για μια ακόμα χρωματιστή "επανάσταση" της CIA.