Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021

Περίγελως η ευρωπαϊκή εμβολιαστική πολιτική... Οι Δήμαρχοι να προμηθευτούν το Ρωσικό εμβόλιο Sputnik V!

Περίγελως των παγκόσμιων Μέσων Ενημέρωσης έχει καταντήσει η εμβολιαστική πολιτική της ΕΕ.
Η Γερμανία, που προβάλλεται, απ΄ όλους τους υποτακτικούς της κυβερνήτες, ως κράτος-υπόδειγμα και "στοργικό", ως προς τους πολίτες του, καταγράφει, κάθε ημέρα 1000 νεκρούς και κοιτάζει με τρόμο τα ψυγεία της, χωρίς να βρίσκει ούτε ένα εμβόλιο.
Η Big pharma δεν ήταν έτοιμη να ικανοποιήσει τις εμβολιαστικές απαιτήσεις της Ευρώπης, παρά την πρεμούρα της να εμφανίσει ένα πειραματικό εμβόλιο, που θα "έσωζε" όλους τους πληθυσμούς.
Και αντί η Μέρκελ ν΄απολογείται, δημοσίως, για την... πολιτική της, εξακολουθεί ν΄αγνοεί τα φθηνότερα και καλύτερα εμβόλια, που πρώτα απ΄όλα κατασκευάστηκαν και βρίσκονται στην διπλανή της Ρωσία, παρατείνοντας τις εντολές, για ατέρμονο λοκντάουν, σε όλες τις χώρες-μέλη.
Επειδή, όμως, οι χώρες δεν έχουν ΚΑΜΙΑ συμβατική υποχρέωση να ευθυγραμμίζουν την πολιτική της Υγείας τους, με αυτήν της Γερμανικής ΕΕ,  ο δικός μας Κούλης, ο Κούλης της καρδιάς μας, ΓΙΑΤΙ δεν παραγγέλνει ο ίδιος εμβόλια και μας έχει ακόμα καραντίνα, για να σώσει τις ΜΕΘ, που δεν έχει;;
Ουγγαρία και Τσεχία το έχουν κάνει ήδη.
Ακόμη πιο κοντά μας είναι το αυτόνομο Σαν Μαρίνο (Ιταλία), που ενέκρινε και διαθέτει το Σπούτνικ.
Όπως γράφει το "Press24gr" Ιταλός Δήμαρχος Κάρμινε ντ΄Ανέλλι, της τουριστικής πόλης Ρόδος Γκαργκάνο της Απουλίας προτίθεται να αγοράσει, όχι απ΄ευθείας, μέσω Ρωσίας το Σπούτνικ, αλλά από το διπλανό Σαν Μαρίνο με χρήματα των μισθών του, που ποτέ δεν έλαβε, ως Δήμαρχος. Κόστος για κάθε εμβόλιο, κάτι λιγότερο, από 10 δολ.
Εφόσον το ίδιο το κράτος μας κωφεύει, προτείνω και σε δικούς μας Δημάρχους ν΄αναλάβουν κι αυτοί, μια τέτοια πρωτοβουλία, όχι με δικά τους χρήματα, αλλά με δικά μας, εφόσον υπάρχουν δημότες τους, που θέλουν να εμβολιαστούν άμεσα, μ΄αυτό το εμβόλιο! (10 δολ. θα τα δίναμε και για ταξί). Προσωπικά, δίνω και 5 επιπλέον ευρώ, για την μεταφορά τους!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Βρε Αιμιλία, το ερώτημα είναι γιατί δεν παραγγέλνουμε φάρμακα, μεταξύ των οποίων και κάποια πάμφθηνα, που αποδεδειγμένα θεραπέυουν την Covid19.
Υπάρχει η θεραπεία του Didier Raoult, μονοκλωνικά που θεράπευσαν τον Ιερώνυμο, θεραπεία με πλάσμα που θεράπευσε τον Καλογήρου του Σύριζα κι ένα φάρμακο το οποίο λέγεται regenerron ή κάπως έτσι. Ακόμα υπάρχει φάρμακο κατά του ιού από την αμερικανικη Eli Lilly. Είσαι ανενημέρωτη.
I. K