Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021

Το προσωπικό κάνει βόλτες σε όλο το νοσοκομείο με κατεβασμένες μάσκες χασκογελανε και παίζουν με τα κινητά τους...


Babis Karagiannopoulos
Βασίλης Βουτσάς
Ο κύριος που βλέπετε στην φωτογραφία είναι ο πατέρας μου! Πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας εδώ και 26 χρόνια. Πριν από 3 ημέρες του έκαναν εισαγωγή στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών λόγω πέτρας στην χολή. Εδώ και 3 ημέρες λοιπόν τον έχουν δεμένο και παρατημένο.
Όταν τους ρωτήσαμε γιατί είναι σε αυτή την κατάσταση μας είπαν με ύφος και αγένεια ότι... τα τραβούσε όλα και τον δέσανε. Μας είπαν ότι λόγω του covid-19 δεν μπορείτε να καθίσετε ως συνοδοί του, ούτε εγώ αλλά ούτε και η μητέρα μου.
Τους είπαμε τότε να βάλουν μια αποκλειστική νοσηλεύτρια και η απάντηση τους ήταν ότι ασφυκτιούν και δεν έχουν προσωπικό για να τοποθετήσουν αποκλειστική νοσηλεύτρια (εν τω μεταξύ το νοσοκομείο είναι νεκροταφείο ούτε τεστ covid, ούτε ασθενείς, ούτε τίποτα και το προσωπικό κάνει βόλτες σε όλο το νοσοκομείο με κατεβασμένες μάσκες χασκογελανε και παίζουν με τα κινητά τους).
Αυτός ο άνθρωπος κυρίες και κύριοι χρήζει βοήθειας με απόφαση του ΚΕΠΑ και όπως καταλαβαίνετε απαγορεύεται να τον δέσουν λόγω της αναπηρίας που έχει.
Σας παρακαλώ πολύ, κάντε μια κοινοποίηση, αύριο μπορεί να είναι ο δικός σου ο πατέρας, ο δικός σου αδερφός ή η δική σου μητέρα. Ανεβάστε το παντού, όπου μπορείτε, να δει ο κόσμος τι κάνουν οι ξεφτίλες στα αγαπημένα μας άτομα, να το σταματήσουμε πριν καταλήξουν και άλλοι ασθενείς σε αυτήν την κατάσταση είναι κρίμα από τον Θεό.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορώ το facebook δεν με αφήνει να το κοινοποιήσω...!!!!!

sibilla είπε...

Μας έχουν μπλοκάρει εδώ και 3 χρόνια από το f/b... με την κατηγορία του "ανατρεπτικού" ιστολογίου...

Ανώνυμος είπε...

KAΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ facebook
ΕΓΩ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΕΚΕΙ
ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΠΑΝΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

15.48 πρεπει να εισαι μεγαλο αρχιδι και καταπινεις απ αυτα γιατι στα βαζουν στο στομα τ αφεντικα σου .