Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021

Τον Σατανά και την Καμπάλ αγαπούν...

Γιάννης Κων. Κρούσος

ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΡΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ

Για να μαθαίνουμε τους ηγέτες του κόσμου, που αποφασίζουν για μας και καθοδηγούν τις κυβερνήσεις.
Ο κύριος στο βίντεο και στην πρώτη εικόνα νομίζει ότι...

απευθύνεται σε κάφρους, που δεν ξέρουν πώς λειτουργούν οι μηχανές αναζήτησης.
Κάπως έτσι, μας ενημερώνει ότι "η γενική γνώμη για τη φύση δεν τον εκπλήσσει", όταν, βάζοντας στο google το ερώτημα "Τι είναι η φύση"; αυτό βγάζει την απάντηση "Η φύση είναι η εκκλησία του Σατανά".
Κάνει πλάκα για ένα ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ έως ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ αποτέλεσμα των αλγόριθμων του γούγλη (την οποία εταιρία λατρεύει, μας είπε), διότι ΟΛΟΙ όσοι χρησιμοποιούμε αυτή τη μηχανη ξέρουμε ότι τα αποτελέσματα που εμφανίζονται πρώτα εξαρτώνται από τις προηγούμενες ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ αναζητήσεις ...
Κι όλα αυτά τα έστησε , για να μας  πει πως κι αυτός "αγαπά τον Σατανά" και να πετάξει το υποσυνείδητο μήνυμα , πως κι όσοι αγαπάμε τη φύση, "δηλαδή, την εκκλησία του Σατανά",  πρέπει να αγαπάμε και τον Σατανά.
https://www.youtube.com/watch?v=e7T67t2Gb4k

Βεβαίως, τον Σατανά αγαπούσε και ο συχωρεμένος πια πρόγονος του, Jacob Rothchild, όταν φωτογραφιζόταν , μαζί με την "Ιέρεια" φεμινίστρια, που έγινε «μαγείρισσα ψυχών & αίματος», Mαρίνα Αμπράμοβιτς.
Για πλάκα, βεβαίως...ο πίνακας από πίσω τους είναι «Ο Σατανάς καλεί τις Λεγεώνες του», του Thomas Lawrence, ιππότη και 4ου προέδρου της αγγλικής Βασιλικής Ακαδημίας (1769 - 1830).
https://www.reddit.com/r/pics/comments/g0s56u/marina_abramović_poses_with_jacob_rothschild_in/
---
Τον Σατανά και την Καμπάλ αγαπούν και πολλοί άλλοι της νέας παγκόσμιας κουλτούρας και είναι οι ίδιοι άνθρωποι (😉, που έχουν βαλθεί να μας σώσουν από τους ιούς, που ξαφνικά πέφτουν σαν χαλάζι, "επειδή εμείς οι κακοί και πολλοί χαλάσαμε τον πλανήτη".
---
Ο γόνος της ένδοξης οικογενείας στηρίζει το Great Reset, την επιβολή χορτοφαγίας, τον πόλεμο κατά της κλιματικής αλλαγής, όπως πρόσφατα και ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ.
Στο βιογραφικό, που φιλοξενεί το World Economic Forum αυτοπροσδιορίζεται ως "adverturer (τυχοδιώκτης;), οικολόγος και περιβαντολόγος, βραβευμένος από τον ΟΗΕ ως "Κλιματικός Ήρωας", προφανώς, επειδή, όντας αργόσχολος,  μπορεί και ταξιδεύει με σκυλιά από τη Ρωσία στον Καναδά ή να περνά τον Ειρηνικό με σκάφη από πλαστικά σκουπίδια. Αυτά κι αν είναι ηρωισμοί για τον καλό ΟΗΕ!  Είναι και θαυμαστής της Γκρέτας.
---
(Θάθελα να ήξερα, αυτοί οι συμπατριώτες μου, νεο-οικολόγοι, που στηρίζουν και λένε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια, τόσα χρόνια  δεν βλέπουν το παιχνίδι των ισχυρών και τι κρύβεται πίσω από την προπαγάνδα για την "κλιματική αλλαγή";)Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

"...δεν βλέπουν το παιχνίδι των ισχυρών και τι κρύβεται πίσω από την προπαγάνδα για την "κλιματική αλλαγή"; "

Οχι. Δεν το βλέπουν.-

Αλλοι πάλι, δυστυχώς αδιαφορούν. Θέλουν μόνο να είναι στην μεριά των ισχυρών. Αυτοί είναι οι πολιτικοί και οι παρατρεχάμενοι που εσείς ως δημοσιογράφος, αναγκαστικά συναντάτε συχνότατα ...

( Γι'αυτό και σας διαβάζουμε. Για να μας κρατάτε ενήμερους! )