Παρασκευή, 1 Ιανουαρίου 2021

Φάρμακο για τον κορονοϊό! Ο Ρωσικός Αη Βασίλης ήρθε με το σημαντικότερο δώρο, για την ανθρωπότητα!

Μπήκε με τα καλύτερα νέα, η καινούρια Χρονιά!
Ο Ρωσικός Αη Βασίλης ήρθε με το σημαντικότερο δώρο, για την ανθρωπότητα.
Το φάρμακο για τον κορονοϊό.
Η Ομοσπονδιακή Βιοϊατρική Υπηρεσία (FMBA) ανακοίνωσε, στις 30 Δεκεμβρίου, ότι το σκεύασμα έχει δοκιμαστεί προκλινικά, σε εθελοντές, μετά από άδεια του Υπουργείου Υγείας και είναι αποτελεσματικό, κατά 99,99%!
Δεν αντιμετωπίζει, απλώς τα συμπτώματα, αλλά σκοτώνει εντελώς τον ιό και θα παραχθεί σε μορφή σπρέι.
Ο πρωθυπουργός της... Ρωσικής Ομοσπονδίας, Μισούστιν, έδωσε την άδεια, για την διεξαγωγή κλινικών δοκιμών, ώστε να συνταχθεί και η μελέτη, σχετικά με την ανοχή του φαρμάκου σε υγιείς εθελοντές και να μπει σε κυκλοφορία.
"Εάν οι κλινικές μελέτες επιβεβαιώσουν την αποτελεσματικότητα αυτού του φαρμάκου, θα είναι το πρώτο, ασφαλές, αποτελεσματικό, άμεσο αντιϊκό φάρμακο, που δεν υπάρχει κάποιο ανάλογο του, ακόμα, στον κόσμο", δήλωσε η επικεφαλής του FMBA, Βερόνικα Σκβόρτσοβα και τόνισε ότι "δεν επηρεάζει την ασυλία του ανθρώπινου σώματος".
Αν όλα αυτά επιβεβαιωθούν, θα πέσει πολύ κλάμα στους "επενδυτές" των εμβολίων και των παπαγάλων τους!
Καλή Χρονιά σε όλους με Δημόσια Υγεία, για όλους!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Συνωμοσιολογία"!...

aik είπε...

Ειναι,μετα την ανακαλυψη του φαρμακου της Οξφορδης,το δευτερο που σακατευει τον ιο.Αυτο που εμεις οι ασχετοι ψεκασμενοι λεγαμε απο την αρχη.Ποιος ειχε πει οτι το φαρμακο ειναι λυση και οχι τα εμβολια;