Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020

Υπέρ της αιμομιξίας, της κτηνοβασίας, της εμπορίας οργάνων... ο μαλάκας που αποφασίζει τη λογοκρισία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης...


Frajesca Sylvestra
Δικηγόρος στά Ellinika hoaxes ό Θανάσης Αναγνωστόπουλος αυτός πού ελέγχει τής κοινοποιήσεις μας στό Φ.Β.
Ο Αθανάσιος Αναγνωστόπουλος, που κατέβασε γιά ευρωβουλευτή το Ποτάμι, δηλώνει υπέρ της αιμομιξίας, της κτηνοβασίας και του εμπορίου οργάνων!
Απίστευτο κι όμως αληθινό! Υποψήφιος ευρωβουλευτής του... Ποταμιού τάσσεται υπέρ της αιμομιξίας, της κτηνοβασίας, της εμπορίας οργάνων και της αποποινικοποίησης των ναρκωτικών!
Προκλητικός όσο δεν πάει άλλο, ο δικηγόρος και δρ Ποινικού Δικαίου Θανάσης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος έχει ανακοινωθεί ότι περιλαμβάνεται στις λίστες του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη για το Ευρωκοινοβούλιο, ομολογεί -και καμαρώνει συνάμα, αμετανόητος- τις θέσεις του για μια σειρά θεμάτων ηθικής τάξης που, αν μη τι άλλο, προσβάλλουν το δημόσιο αίσθημα.
Σε διαδικτυακό διάλογο και στην ερώτηση για ποιον λόγο οι απόψεις του «έγιναν καπνός» μόλις ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά του, απάντησε ότι οι θέσεις του είναι καταγεγραμμένες για εκατοντάδες θέματα στο ιστολόγιό του και διευκρινίζει πως τα δικά του άρθρα έχουν την υπογραφή του.
Στο συγκεκριμένο ιστολόγιο, όπως λέει ο κ. Αναγνωστόπουλος, «μπορεί όποιος ενδιαφέρεται να διαβάσει τις απόψεις μου από την αναπαραγωγική κλωνοποίηση (υπέρ), την αποποινικοποίηση των ναρκωτικών (υπέρ), της αιμομιξίας (υπέρ), της κτηνοβασίας (υπέρ), της εμπορίας οργάνων (υπέρ), της πώλησης αδειών διαμονής (υπέρ), μέχρι τη Συμφωνία των Πρεσπών (υπέρ), το Σχέδιο Ανάν (κατά), την ομόφυλη υιοθεσία (υπέρ) και τη χορτοφαγία (φυσικά υπέρ)».

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κι αφήσαμε το Ποτάμι εκτός κοινοβουλίου; Τσ, τσ... Πόσο υπανάπτυκτοι πιά!..

Ανώνυμος είπε...

Νεοταξίτης του ΚΕΡΑΤΑ δηλαδή ο τύπος.

Ανώνυμος είπε...

να γαμαμε αυτον και τη μανα του απ'τον κωλο...ΥΠΕΡ..!!!

first3 είπε...

Τους ...άλλους, τους ρωτήσατε;;;

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον από σπίτι """0γαμιώμαστε γιατί χανόμαστε"" προέρχεται.