Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2020

Tο Ολοκαύτωμα που όλοι αποσιωπούν και κρύβουν!

ΑΠΟ ΤΟ "PRESS-GR"
Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
«Να θυμάσαι... ποτέ μην εμπιστευτείς Τούρκο και Κούρδο»
Αραβικό γνωμικό
7 Αυγούστου του 1933, περίπου 3.000 χωρικοί σφαγιάστηκαν στην πόλη Σιμέλε. Σφαγιάστηκαν από Κούρδους για λογαριασμό της Τουρκίας.
ΗΣιμέλε βρίσκεται επακριβώς στην περιοχή που τώρα οι ιμπεριαλιστές δημιούργησαν ένα δικό τους αμερικανό-σιωνιστικό προτεκτοράτο με την πλαστή ονομασία: "Ιρακινό Κουρδιστάν".
Σε αντίθεση με τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού, τη σφαγή των Ελλήνων της Μικράς Ασίας και τη Γενοκτονία των Αρμενίων, η μαζική σφαγή των Χριστιανών Ασσυρίων παραμένει μέχρι σήμερα στο σκοτάδι της σύγχρονης ιστορίας μας.
Ένα Ολοκαύτωμα που η ιστοριογραφία των ιμπεριαλιστών θέλει να... εξαφανίσει.
275.000 Ασσυρίων σφαγιάστηκαν μεταξύ 1914 και 1920. Χιλιάδες μέχρι και την έναρξη του παγκόσμιου πολέμου. Πρωτίστως ορθόδοξοι Χριστιανοί που κατοικούσαν από αιώνες σε Τουρκία, Συρία, Ιράκ. Επακριβώς τις περιοχές στις οποίες θέλουν να δημιουργήσουν σήμερα "αυτόνομα" Κουρδικά προτεκτοράτα.
Τι τραγική ειρωνεία... Η Τουρκία σε όλες τις Γενοκτονίες, Εθνοκαθάρσεις, χρησιμοποίησε ως υπηρετικό προσωπικό δολοφόνων μεταφερόμενους Τσέτες (Κούρδους). Οι Οθωμανοί με εργαλείο τους Κούρδους [Βλέπε σε: "Νέα Μέση Ανατολή"... με εργαλείο τους Κούρδους!], πραγματοποίησαν τα πιο απεχθή εγκλήματα στην παγκόσμια ιστορία: Γενοκτονία Ποντίων, Γενοκτονία Αρμενίων, Γενοκτονία ελληνισμού Μικράς Ασίας και Γενοκτονία Ασσυρίων.
Σήμερα... συγκεκριμένη ημέρα της σφαγής στη Σιμέλε (7 Αυγούστου 1933) τιμάται το Ολοκαύτωμα των Ασσυρίων, οι  η συνολική δίωξη των Ασσυρίων: 33 εθνοκαθάρσεις Ασσυρίων στην ιστορία.
H Σφαγή Ασσυρίων... το ξεχασμένο Ολοκαύτωμα του λαού που μέχρι σήμερα μιλάει την Αραμαϊκή, τη γλώσσα που μιλούσε ο Χριστός!
Το πρώτο αιματηρό επεισόδιο του Ολοκαυτώματος των Ασσυρίων πραγματοποιήθηκε στο χωριό Τελ Μόζλτ, όπου 475 άντρες Ασσύριοι συνελήφθησαν κι εκτελέστηκαν το επόμενο πρωί. Στο βουνό Ρας ελ Χανττζιαρ, όπου συγκεντρωθεί για να σωθούν εκατοντάδες παιδιά ηλικίας μεταξύ 6 και 15 ετών, σφάχτηκαν και ρίχτηκαν στην άβυσσο ενός γκρεμού. Το Ολοκαύτωμα των Ασσυρίων ονομάστηκε Seyfo "ώρα του σπαθιού", το σπαθί στη Συριακή διάλεκτο της δυτικής Συρίας. Η γενοκτονία των Ασσυρίων έλαβε αυτή την προσωνυμία από τα σπαθιά των δολοφόνων Κούρδων, που υπηρέτησαν με πίστη και υπερβολικό ζήλο το κίνημα των Νεότουρκων.

Στις 3 Μάρτη 1918 πραγματοποιήθηκε η δολοφονία του Πατριάρχη της Ασσυριακής Εκκλησίας Mar Shimun XXI Benyamin.

Ο Κούρδος ηγέτης Simko Shikak (1887-1930), μαζί με 150 επίλεκτους Τσέτες (Κούρδους) σωματοφύλακες, του που υπηρετούσαν μισθοφορικά τις Οθωμανικές δυνάμεις (όπως σήμερα υπηρετούν μισθοφορικά στη Συρία για τα αμερικάνικά κι ισραηλινά συμφέροντα), ανεμίζοντας λευκή σημαία συνεργασίας ζήτησε να συναντήσουν τον Πατριάρχη. Στη συνάντηση δολοφόνησαν τον Πατριάρχη, πήραν το πτώμα του κι έκλεψαν το Πατριαρχικό δακτυλίδι, που ανακτήθηκαν αργότερα από τους Ασσύριους μαχητές, σύμφωνα με την προσωπική μαρτυρία του Daniel d-Malik Ismael.
Αυτός ο "ηρωικός" μισθοφόρος των Τούρκων πρωτοστάτησε στη σφαγή των χριστιανών της Χόι και την εξολόθρευση 1.000 χριστιανών στο Σάλμα. Αντίτιμο; Τα δαχτυλίδια, οι σταυροί και προσωπικά αντικείμενα των σφαγμένων, μαζί με λίγους Ασσύριους, σκλάβες και σκλάβους που η πώλησή τους απέφερε ένα οικονομικό όφελος. Η ακίνητη και κινητή περιουσία στα σπίτια των δολοφονημένων Ασσυρίων, ήταν δικαίωμα των Τούρκων αξιωματικών που συνόδευαν τους Κούρδους δολοφόνους.

Τι τραγική ειρωνεία... ο δολοφόνος μισθοφόρος Κούρδος ηγέτης Simko Shikak, είναι σήμερα ήρωας της ανύπαρκτης "ιστορίας" των Κούρδων. Άτακτες φυλές, χωρίς κοινή γλώσσα, ήθη κι έθιμα, χωρίς ίχνος στοιχείων που χαρακτηρίζουν "έθνος", έγινε σύμβολο για τους σημερινούς Κούρδους και πραγματοποιούν συνέδρια προς τιμήν του... Όταν βασίζεις την κατασκευασμένη ιστορία σου σε φονιάδες... δεν έχεις μέλλον... βλέπε σχετικό βίντεο: εδώΣήμερα οι Ασσύριοι στη Συρία, άνδρες και γυναίκες, δίνουν τη μάχη εναντίον της ιμπεριαλιστικής επίθεσης από τις ΗΠΑ με τους Κούρδους λακέδες, την Τουρκία, την Ευρωπαϊκή Ένωση, τα δικτατορικά μοναρχικά καθεστώτα και το σιωνιστικό-ναζιστικό κατοχικό καθεστώς της Παλαιστίνης...
Όλοι για τη Συρία, ο καθένας με το θεό του!
Σχετικά:

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αν ισχύουν όσα γράφεις, η "Αριστερά" στην Ελλάδα απλώς λειτουργεί σαν το απαραίτητο συμπλήρωμα των δήθεν εχθρικών απέναντί της πολιτικών δυνάμεων.
Δεν υπάρχει ούτε μία έκφανση της εγχώριας "Αριστεράς", που να αναδεικνύει τον πραγματικό ρόλο των Κούρδων στο μακελειό της Συρίας και του Ιράκ. Μόνο το ΜΕΚΕΑ κι εσύ.
Η γενοκτονία των Ασσυρίων με την αποφασιστικής σημασίας συμμετοχή Κούρδων είναι σχεδόν άγνωστη. Όσοι ασχολούνται με τον αγώνα διεθνούς αναγνώρισης της γενοκτονίας των χριστιανικών μειονοτήτων γνωρίζουν. Όλοι οι άλλοι...
Η σφαγή των Ασσυρίων την δεκαετία του '30 με δράστες και πάλι Κούρδους είναι σαν να μην έγινε ποτέ. Εγώ μόνο στο "Σίβυλλα" έχω βρει αναφορές. Τόση άγνοια καταντάει ύποπτη.