Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2020

ΒΙΝΤΕΟ - Σκηνές τρόμου από επίθεση εναντίον πολιτικού αεροσκάφους...

ΑΠΟ ΤΟ "PRESS-GR"
Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Ξύνονται στη γκλίτσα του τσοπάνη»
οι σιωνιστές-ναζί του κατοχικού καθεστώτος
απαρτχάιντ στην Παλαιστίνη
Το σιωνιστικό-ναζιστικό καθεστώς του Ισραήλ προχώρησε σήμερα σε μια τρομοκρατική ενέργεια χωρίς προηγούμενο.
To κράτος τρομοκράτης -όπως το χαρακτήριζε ο Τσίπρας πριν γίνει πρωθυπουργός κι ο στενότερος σύμμαχος του "κράτους τρομοκράτη"- έκανε επίθεση σε ιρανικό πολιτικό αεροσκάφος!
Σήμερα Πέμπτη, αεροσκάφη της ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας αναχαίτισαν ως πολεμικό αεροσκάφος ιρανικό επιβατικό αεροπλάνο της ιρανικής εταιρίας "Mahan Air", που κατευθύνονταν προς τη Βηρυτό από την Τεχεράνη και βρισκόταν στον εναέριο χώρο της Συρίας.
Αυτή η τρομοκρατική επίθεση με... αναχαίτιση (ακολουθεί σχετικό βίντεο που τράβηξαν επιβάτες στο εσωτερικό του τεράστιου πολιτικού αεροσκάφους), οδήγησε στον τραυματισμό αρκετών επιβατών του ιρανικού αεροσκάφους ως αποτέλεσμα των ελιγμών για την αποφυγή της επίθεσης-αναχαίτισης των πολεμικών αεροσκαφών και της  ξαφνικής πτώσης και ανόδου για να μην συντριβεί. Πολεμικό αεροσκάφος του Ισραήλ, προσκολλήθηκε στην κυριολεξία στο πολιτικό αεροσκάφος κι αν οι Ιρανοί πιλότοι δεν ήταν έμπειροι θα είχαμε εκατοντάδες νεκρούς αθώους πολίτες.
Αυτές τις ημέρες, η Τουρκία με τους τρομοκράτες τζιχαντιστές, το Ισραήλ με πυραυλικές επιθέσεις από το Γκολάν κι οι Κούρδοι λακέδες των ιμπεριαλιστών που προστατεύουν τις παράνομες αμερικάνικες βάσεις στο έδαφος της Συρίας, συντονίζουν τις επιθέσεις τους εναντίον της Συρίας.
Ο Άξονας της Αντίστασης θα δώσει πληρωμένες απαντήσεις στους ιμπεριαλιστές και τους λακέδες τους!

«Θα απελευθερωθεί κι η τελευταία ίντσα γης της Συρίας»
Μπασάρ Αλ Άσαντ

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: