Τετάρτη, 1 Απριλίου 2020

Συνταγματάρχης Τσιόρδας: "Ομοψυχία"... Τι θέλει να πει ο "ποιητής";

Εκτός της εντολής "ομοψυχία" (τώρα ανέλαβε και καθήκοντα συνταγματάρχη;)... τι θέλει να πει ο "ποιητής"; Στην απλή ελληνική γλώσσα δεν μπορεί να εκφραστεί, ή έτσι παίζεται το παιχνίδι;
ΠΡΟΣΟΧΗ Σχετικά με τη χρήση προστατευτικής μάσκας.
Παρακολουθώντας την αποψινή τακτική συνέντευξη τύπου τού Τσιόδρα Χαρδαλιά τραπεζών και λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων έχω να κάνω μια πολύ σοβαρή παρατήρηση.
Ο Τσιόδρας επιχειρεί σκόπιμα να τρελάνει τον πληθυσμό σχετικά με τα...
ατομικά μέτρα προστασίας διασπείροντας ΔΙΠΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ.
Όπως μπορείτε να δείτε στο απόσπασμα από video της σημερινής συνέντευξης που παραθέτω, δηλώνει σε σχετική ερώτηση πως : "Σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) ΔΕΝ χρειάζεται να φοράς μάσκα αν δεν νοσείς". https://youtu.be/q9GuUtjk0S4?t=116 (στο 1:56 λεπτό)
ΡΩΤΑΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ: Και πώς να γνωρίζουμε άν νοσούμε ή όχι αφού ΔΕΝ έχουμε πρόσβαση στα μοριακά διάγνωστικά test;
Την απάντηση τη δίνει ο ίδιος (διαψεύδοντας τον προηγούμενο εαυτό του) προς το τέλος της συνέντευξης τύπου, σε άλλη ερώτηση που αφορά στην ευκολία διασποράς της νόσου λέγοντας: "Θεωρητικά, όλοι μας μπορεί να έχουμε τη νόσο" (μετά το 31:56 λεπτό του δεύτερου video) Και παρακάτω: " Να συμπεριφερόμαστε σαν να έχουμε τη νόσο". https://www.ert.gr/…/eody-ggpp-i-enimerosi-apo-s-tsiodra-n…/
ΣΥΝΕΠΩΣ.
Ή η νόσος μεταδίδεται δυνητικά από τον καθένα μας (αφού δεν έχουμε πρόσβαση στα διαγνωστικά test) και ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να φοράμε μάσκα σε κλειστούς χώρους ή σε κατά πρόσωπο συναντήσεις με άλλους ή ο ιός δεν έχει τέτοια επιθετική διασπορά όσο μας λένε και τα μέτρα εγκλεισμού των πάντων στα σπίτια είναι σκόπιμα αλλά άχρηστα ως προς την προφύλαξη από τη διασπορά.
Πουλώντας τρέλα ο Τσιόδρας σχετικά με την ανακοίνωση του ΠΟΥ (που είπαμε πως λέει "ΔΕΝ χρειάζεται να φοράς μάσκα αν δεν νοσείς") και μην κάνοντας ο ίδιος τα απαραίτητα διαγνωστικά test στον πληθυσμό, απομένει το μήνυμα: "η μάσκα (που είναι απαραίτητη αν νοσείς και ας μην το ξέρεις) Δεν είναι απαραίτητη αν νοσείς και δεν το ξέρεις".
Αν δεν πρόκειται για μια εγκληματική συγκάλυψη της κυβερνητικής αδιαφορίας για τον εφοδιασμό του πληθυσμού με μάσκες ή αντίθετα αν δεν πρόκειται για τεχνητή διόγκωση των επιδημιολογικών δεδομένων, πρόκειται για μια στρατηγική που οδηγεί:
Καί στη διατήρηση της καραντίνας.
Καί στη διασπορά του ιού, ταυτόχρονα.
Συμπέρασμα: ΦΟΡΑΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΜΑΣΚΑ και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να εφοδιαστεί ο πληθυσμός.
Υ.Γ. Και άλλα μέρη της συνέντευξης έχουν ενδιαφέρον όπως και οι διαρκείς αναφορές στις πηγές των μοντέλων που αναφέρει συνεχώς ο Τσιόδρας. (Δείτε το ολοκληρωμένο της ΕΡΤ 2ο video)
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο «παπαγάλος» καθηγητής
From HEIL GAP (or mind the GAP)
Σήμερα ο Σωτήρης Τσιόδρας είναι επικεφαλής του Υπουργείου Υγείας για την αντιμετώπιση του Covid-19 (κορονοϊού) και εκπρόσωπος τύπου του.
Χμ, …. «Ο νέος κοροναϊός "2019 - nCoV", που ξεκίνησε τη δράση του από το Wuhan της Κίνας, έχει μικρότερη μεταδοτικότητα και θνησιμότητα, ενώ αρχικά είχε εκτιμηθεί πως δεν μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο.»
Τα παραπάνω ανάφερε στις 22 Ιανουαρίου 2020 ο Σωτήρης Τσιόδρας, καθηγητής Παθολογίας - Λοιμώξεων της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και επιστημονικός συνεργάτης του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). σε συνέντευξη στον κ. Δ. Καραγιώργο στο Iatronet
Τότε … ο ήρωας των ΜΜΕ καθηγητής ήταν «καθησυχαστικός και επιχειρούσε «να βάλει τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση»
https://www.iatronet.gr/eidiseis-nea/epistimi-zwi/news/53761/swt-tsiodras-poso-apeilitikos-einai-o-koronaos-tis-kinas.html
Προφανώς αυτό ήταν το πνεύμα επικρατούσε και στην ελληνική αντιπροσωπεία στην συνάντηση στις 31 Ιανουαρίου, διότι όπως αποκάλυψε αξιωματούχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις 5 Φεβρουαρίου «όταν αντιπρόσωποι των υπουργείων Υγείας των κρατών μελών, δήλωσαν στην Επιτροπή ότι δεν χρειάζονταν βοήθεια για την απόκτηση ιατρικού εξοπλισμού», σύμφωνα με τα πρακτικά.
Ο νόων νοείτο ….
Ο καθηγητής Παθολογίας - Λοιμώξεων της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ κύριος Σωτήρης Τσιόδρας, … προσπαθώντας να συγκαλύψει τις ευθύνες των μνημονιακών κυβερνήσεων για την έλλειψη μασκών και ιατρικού εξοπλισμού ( στο πλαίσιο της γενικής έλλειψη υλικών για την δημόσια υγεία) … «μέχρι χθες παπαγάλιζε» ότι οι αξιωματούχοι της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας εξακολουθούν να συστήνουν στους ανθρώπους να μην φορούν μάσκες προσώπου εκτός αν είναι άρρωστοι με το Covid-19 ή φροντίζουν κάποιον που είναι άρρωστος.
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), - μας ενημέρωνε για την αναποτελεσματικότητα της χρήσης γαντιών, και, της χρήσης μάσκας (εκτός από τους υγειονομικούς) και ότι «η απόσταση ενός μέτρου μεταξύ των ατόμων έχει νόημα μόνο όταν υπάρχουν μολυσμένα άτομα, και δεν έχει να κάνει με υγιή άτομα».

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια μηπως έπρεπε να έχουμε μαζί μας μια «μίνι» συσκευή τεστ του κορώνα ιού και να αξιολογούμε τους γύρω μας εάν είναι μολυσμένοι ή όχι αφού δεν το κάνει η Bildeberg κυβέρνηση της χώρας μας ;;;;
Βέβαια ο ΠΟΥ δεν είναι ιατρικός οργανισμός, αλλά υπηρεσία των Ηνωμένων Εθνών που ασχολείται με θέματα υγείας.
Οι υπάλληλοί της, μπορεί να είναι γιατροί, αλλά «ακολουθούν πολιτικές εντολές».
Σωτήρης Τσιόδρας: Λάθος η χρήση μάσκας από τον γενικό πληθυσμό -Ενέχει κινδύνους. Δηλαδή τι κινδύνους κύριε καθηγητά;;; μηπως οι μάσκες θα μπορούσαν να δώσουν στους λιγότερο πειθαρχημένους ανθρώπους ένα ψεύτικο αίσθημα ασφάλειας και να μην τηρήσουν κοινωνική απομόνωση;;;
Αλλά να που οι μελέτες που έγιναν από γιατρούς στον ιατρικό τομέα έχουν δείξει ότι οι κατάλληλες μάσκες προσώπου N95 είναι περίπου 80% αποτελεσματικές.
https://5.imimg.com/data5/PM/WX/MY-38675013/n95-particulate-respirator-500x500.jpg
Έτσι να που σήμερα ο κύριος Σωτήρης Τσιόδρας αποφάσισε ξαφνικά να ζητήσει και τις γνώμες ευρωπαίων σχετικά με την χρήση της μάσκας ….
Χμ, προφανώς για να καλύψει τα νώτα του, αφού σίγουρα θα διάβασε ότι οι υπάλληλοι στα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων στις ΗΠΑ (το CDC = Centers for Disease Control and Prevention) εξετάζουν το ενδεχόμενο να αλλάξουν την επίσημη καθοδήγηση για να ενθαρρύνουν τους ανθρώπους να καλύψουν τα πρόσωπά τους εν μέσω της πανδημίας του κορωναϊού, σύμφωνα με έναν ομοσπονδιακό υπάλληλο ο οποίος μίλησε υπό την προϋπόθεση της ανωνυμίας, συμπληρώνοντας ότι «οι ιατρικές μάσκες - συμπεριλαμβανομένων χειρουργικών και μάσκων N95 - είναι απελπιστικά περιορισμένες και τις χρειάζονται οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης».
Τώρα, τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) εξετάζουν μια σύσταση ότι οι άνθρωποι πρέπει να φορούν μάσκες όταν ευρίσκονται σε δημόσιο χώρο.
Έστω και χειροποίητες (DIY) όπως φτιάχνουν σήμερα στην Αμερικής.
https://i.ytimg.com/vi/DA946qRocuY/maxresdefault.jpg
Χμ, να που σήμερα το CDC τα λέει διαφορετικά ενώ τόσο καιρό οι «παπαγάλοι» ως επιστήμονες και «ως ιατρικές αυθεντίες» μας νουθετούσαν ότι οι μάσκες προσώπου δεν ήταν αποτελεσματικές στην πρόληψη μόλυνσης από κορωναϊό, εκτός αν είμαστε εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης,.
Γιατί όμως ;;;;
"Υπάρχει επίσης το θέμα ότι έχουμε μια τεράστια παγκόσμια έλλειψη", για μάσκες και άλλα ιατρικά υλικά.
Αυτό δήλωσε τη Δευτέρα σε ενημέρωση των μέσων ενημέρωσης στη Γενεύη της Ελβετίας ο Δρ Μάικ Ράιαν , ο εκτελεστικός διευθυντής του προγράμματος έκτακτης ανάγκης για την Υγεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας,.
Βέβαια η σκέψη ότι δεν επειδή δεν έχουν φροντίσει να εφοδιαστούν με μάσκες και «οι διορισμένοι ιατροί για την αντιμετώπιση της πανδημίας» παραπλανούν τον κόσμο να μην φοράει μάσκα είναι τρομακτική, μάλλον εγκληματική … αλλά μήνησε εσύ Έλληνα γιατρό …. και είναι σίγουρο ότι θα βρεθείς αντιμέτωπος μέχρι και με τον ιατρικό σύλλογο της Ζιμπάμπουε!
HEIL GAP (or mind the GAP)

Ανώνυμος είπε...

τι γραφαμε προχθες;;;;;
https://www.zougla.gr/kosmos/article/covid-19-odigies-gia-kalipsi-tou-prosopou-stin-nea-iorki-me-vasi-meleti-tou-cdc

HEIL GAP (or mind the GAP)