Σάββατο, 7 Μαρτίου 2020

Η νέα τρέλα των vips!

ΑΠΟ ΤΟ "PRESS-GR"
Light: Πρωταγωνιστές στο νέο του κλιπ, δυο τεράστια American Bully, η νέα τρέλα των vips!
Ο τράπερ Light, με τα...
εκατομμύρια views στο youtube δεν κάνει τίποτα στην τύχη και επέλεξε δυο εντυπωσιακά σκυλιά ράτσας American Bully ακολουθώντας την τάση των διάσημων ράπερ και των vips!
Τα ονόματα των σκύλων ειναι «Magnum» και «Uzi»!
Στην Αμερική  ο αυτός ο νέος τύπος σκύλων με την ονομασία Bully αποτελεί την νέα τρέλα και μέρος του image πολλών vip. Από παίχτες του nba μέχρι γνωστούς raper! Στην πραγματικότητα οι σκύλοι αυτοί παρά το γεγονός οτι αποτελούν μύξη άλλων τύπου bull φύλων έχουν δημιουργηθεί για οικογενειακά κατοικίδια παρά την εμφάνιση τους. Περιμένουμε λοιπόν να τα δούμε στο νέο video clip του Light που θα κυκλοφορήσει σύντομα!
Ο εκπαιδευτής σκύλων Χρήστος Κούτσης, μίλησε με τον εκτροφέα Πέτρο Φιδοπιάστη που παραχώρησε στον διάσημο τράπερ τα δυο υπέροχα American Bully, που έφερε πρόσφατα από Αμερική. Το μέγεθος των δυο σκύλων δεν… τρομαξε τον Light, ο οποίος τα άρπαξε από τα λουριά τους και ξεκίνησε τα γυρίσματα για το clip του που θα δούμε σε λίγο καιρό.
tlife.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: