Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019

Οι Αμερικανοί φεύγουν ηττημένοι... Η Μέση Ανατολή άρχισε ν΄ανασαίνει και το Ισραήλ, ν΄ απομονώνεται

Ioanna Ypsilanti
Μετά την συμφωνία Ρωσίας-Τουρκίας, οι Αμερικανοί φεύγουν ηττημένοι, από την Μέση Ανατολή κι ας ξόδεψαν τρισεκατομμύρια δολάρια, για τις επεμβάσεις τους.
Η Μέση Ανατολή άρχισε ν΄ανασαίνει και το Ισραήλ, ν΄απομονώνεται.
Στον χώρο αυτόν, θα δραστηριοποιούνται πλέον, Ρώσοι, Ιρανοί, Κινέζοι.
Με κατεβασμένα τα μούτρα και με έκδηλη αμηχανία, οι Ευρωπαίοι της "Δημοκρατίας και των δικαιωμάτων", διαπιστώνουν την...
στρατιωτική τους μηδαμινότητα, χωρίς τις ΗΠΑ. Οπως και την παντελή έλλειψη μιας εξωτερικής ανεξάρτητης, από τις ΗΠΑ, πολιτικής και αρχίζουν με δυσκολία ν΄αντιλαμβάνονται το τέλος του μονοπολικού κόσμου.
Ενας πολυπολικός κόσμος δημιουργήθηκε, όσο η Γερμανική Ευρώπη κατέρρεε, σε όλους τους τομείς, απορροφημένη στην απομύζηση των πολιτών της.
Τώρα, πρέπει να τα μαζέψει και αυτή, από την Συρία, να αποσύρει τους μισθοφόρους τζιχαντιστές της με όλες τις επιπτώσεις, που αυτό συνεπάγεται και ν΄αρχίσει την εθελοντική επιστροφή των προσφύγων, στην απελευθερωμένη πατρίδα τους.
Ν΄αποκαταστήσει τις σχέσεις της με την Ρωσία και να πάψει ν΄απειλεί τους λαούς με αρπαχτικές επεμβάσεις! Κανέναν δεν συμφέρει ένας πόλεμος με την Ρωσία, ή οι διάφορες οικονομικές κυρώσεις, σε όποια χώρα διαφωνεί με τις εντολές της!
Οι λαοί δεν αντέχουν άλλο!
Εθνικο-πατριωτικά κινήματα ετοιμάζονται παντού.
Και δεν είναι "φασιστικά"!
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: