Τρίτη, 17 Απριλίου 2018

Οι δημοσιογραφικές πόρνες ξεπέρασαν κάθε όριο...

Το μεγαλείο της δημοσιογραφικής αλητείας από το CNN, που αντιγράφουν, μάλλον σωστότερα μεταφέρουν από Cia και Μοσάντ κι οι ντόπιες δημοσιογραφικές πόρνες με πρωτοπόρους το ΑΠΕ-ΜΠΕΕΕΕ και την ΕΡΤ Τελ Αβίβ... Κατόπιν αναλαμβάνουν τη διάδοση η φασιστική φυλλάδα "Αυγή", η ναυαρχίδα της φωτισμένης δεξιάς "Καθημερινή" κι όλα τα ΜΜΕ κι οι σιτιζόμενες στις πρεσβείες δημοσιογραφικές πόρνες!
Στην κατεχόμενη από τους λακέδες των ιμπεριαλιστών Κούρδους του YPG, αποκεφαλιστές του FSA, Αμερικανούς, Γάλλους κι Άγγλους βόρεια Συρία... η αποθέωση της "δημοσιογραφικής έρευνας".
 στην αποθέωση!
Οι "απεσταλμένη" του CNN μυρίζει ρούχα και σακίδια για να πιστοποιήσει "ίχνη χημικών" που ρίχνει ο "δικτάτορας Άσαντ"!
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σας έχει διαφύγει (και αξίζει να ασχοληθείτε) με την "πολύ καλή" δουλειά που κάνουν τα ellinikahoaxes.gr και ιδιαίτερα ο Θάνος Σ. Επαχτίτη των ellinikahoaxes.gr (factchecker.gr) όσο αφορά την ενημέρωση του "Συριακού Εμφύλιου Πολέμου".

Δείτε για παράδειγμα δυο από τα ουκ ολίγα κατάπτυστα άρθρα του Θάνος Σ. Επαχτίτης (των ellinikahoaxes.gr) για τα χημικά στην Συρία και για την οργάνωση "Λευκά Κράνη" (White Helmets), copy paste από τα δελτία τύπου του ΝΑΤΟ.

1) Η εκστρατεία παραπληροφόρησης στον απόηχο της επίθεσης με χημικά στη Ντούμα της Συρίας
http://www.factchecker.gr/index.php/2018/04/14/disinformation-campaign-about-attack-in-douma/

2) Δημοσιογραφική έρευνα αποκαλύπτει πως η επίθεση με χημικά στη Ντούμα έλαβε χώρα και ευθύνεται το καθεστώς Άσαντ
http://www.factchecker.gr/index.php/2018/04/11/bellingcat-about-chemical-attack-in-douma/

Τάδε έφη ο Θάνος Σ. Επαχτίτη των ellinikahoaxes.gr (factchecker.gr).
Η δεύτερη ανάρτηση έγινε λίγο πρίν την επίθεση του ΝΑΤΟ στην Συρία, η δε πρώτη αμέσως μετά την επίθεση. Τό 'πιάσαμε το υπονοούμενο;

Τα δε ellinikahoaxes.gr έχουν ουκ ολίγες αναρτήσεις ωραιοποίησης και λίφτινγκ για τα "Λευκά Κράνη" (White Helmets) βγάζοντας "ψευδές" ή "hoaxes" ή "καταρρίπτοντας" διάφορα άρθρα/αναρτήσεις για αυτά.

Ένα παράδειγμα (διασώστες της Αλ Κάιντα εννοεί τα "Λευκά Κράνη"):

Οι διασώστες της Αλ Κάιντα έσωσαν το ίδιο παιδί τρεις φορές σε τρεις μήνες – Καταρρίπτεται
http://ellinikahoaxes.gr/2016/12/21/esosan_to_idio_paidi_treis_fores_se_treis_mines/

Διαβάζοντας τα θα δείτε ότι η φυλλάδα "Αυγή", "Καθημερινή" ή το "ΑΠΕ" και η "ΕΡΤ" είναι κυριολεκτικά ΜΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ Παρθεναγωγείο.....