Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου 2017

ΑΡΔΗΝ ή η Νατοϊκή "Αριστερά" ζει και βασιλεύει

ΧριστόφοροςΤριαντάφυλλος
Πόσο βαθιά χωμένο μπορεί να είναι το παρακράτος στα Κινήματα και που φτάνει το μέγεθος της Νατοϊκής "Αριστεράς";
Ο Γιώργος Καραμπελιάς και το Κίνημα ΑΡΔΗΝ πρόσφατα έκαναν μία εκδήλωση, με θέμα "Ελλάδα - Τουρκία - Μ.Ανατολή". Ομιλητές αυτής της εκδήλωσης, εκτός από τον επικεφαλής του ΑΡΔΗΝ Γ. Καραμπελιά, ήταν ο δημοσιογράφος Στ. Λυγερός και Γιάννης Μάζης, ο οποίος είναι... καθηγητής Γεωπολιτικής (φερέφωνο του Σιωνισμού).
Σε αυτή την εκδήλωση (που όποιος θέλει, μπορεί να την δει στο βίντεο) ξεκινάει η συζήτηση για την Μέση Ανατολή και το πως μπορεί η Ελλάδα να επωφεληθεί από αυτή την κατάσταση.
 
Οι ομιλητές, με κυριότερο και πιο ειλικρινή τον Γιάννη Μάζη, ξεκινάνε την ανάλυση τους, με μία εθνικιστική αντιτουρκική διάθεση, η οποία καταλήγει στην προπαγάνδα και την διαστρέβλωση της πραγματικότητας, με σκοπό να πλήξει την Ρωσία και το Ιράν και τον υποστηρικτικό ρόλο που έχουν μέσα στην Συρία. Παράλληλα ίδιος ομιλητής ξεχνάει να μας πει για τους μισθοφόρους και την εμπλοκή της Δύσης μέσα στα εδάφη της Συρία, πανηγυρίζει για το ρήγμα των σχέσεων Τουρκίας- ΗΠΑ και βλέπει σε αυτό, μία μοναδική ευκαιρία για να ενισχύσει η Ελλάδα την θέση της.

Για την ακρίβεια, στην Νατοϊκή εκδήλωση του ΑΡΔΗΝ, αναμασιούνται όλα τα επιχειρήματα των Ιμπεριαλιστών και του Ισραήλ στην Μέση Ανατολή, τα οποία παρουσιάζονται σαν μοναδική ευκαιρία για το Έθνος.

Ο Μάζης όμως δεν μένει σε αυτό, επικροτεί όλες τις πολιτικές που ασκεί η χώρα και ιδιαίτερα η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, επικροτεί την δαπάνη για την αναβάθμιση των πολεμικών αεροσκαφών και πανηγυρίζει για την δημιουργία της ΑΟΖ στην Κύπρο, που υποτίθεται θα ωφελήσει το Έθνος μας. Το χειρότερο που παρατηρούμε σε αυτή την Εθνικιστική εκδήλωση είναι πως το κοινό μετά το τέλος των ομιλιών, ξεσπάει σε πανηγυρισμούς και χειροκροτήματα .

Λοιπόν, επειδή σαν πολιτική και κινηματική στάση , η οποία πάντα είναι εναρμονισμένη με τον Αντιιμπεριαλιστικό Αγώνα και βασίζεται στην Διεθνής κοινή πάλη των λαών. Έχουμε αποφασίσει να έρθουμε σε κόντρα με όσους προσπαθούν να επιβάλλουν αυτά τα συμφέροντα από τα κάτω και οφείλουμε να δώσουμε μία απάντηση.

Η Ελλάδα, ιδιαίτερα μετά την είσοδο της στην μνημονιακή πραγματικότητα και την απεμπόληση της Εθνικής Κυριαρχίας της, τελεί υπό Κατοχή. Αποτέλεσμα αυτής της πραγματικότητας είναι και η εξωτερική πολιτική που ακολουθεί, να είναι πλήρως εναρμονισμένη με τα συμφέροντα αυτών που την έχουν υποδουλώσει. Πιο συγκεκριμένα, τα συμφέροντα των Δυτικών Καπιταλιστικών κέντρων εξουσίας, από τα οποία εκφράζεται κυρίως το Παγκόσμιο Κεφάλαιο.

Η Ελλάδα, δεν είναι ελεύθερη χώρα και ότι γίνεται σε αυτή και από αυτή, δεν είναι προς όφελος του λαού.

Αντίθετα, την έχουν κάνει όχημα για τα Ιμπεριαλιστικά συμφέροντα, τα οποία έρχονται σε κόντρα με τα συμφέροντα του λαού αλλά ακόμα χειρότερα, την χρησιμοποιούν και την στρέφουν απέναντι σε άλλους λαούς.

Πιο συγκεκριμένα, αυτό που πολλοί δεν γνωρίζετε ακόμα είναι πως η χώρα αυτή την στιγμή προχωράει σε πολιτικές που:

1. Βοηθάει στην υφαρπαγή του φυσικού πλούτου των Παλαιστινίων από το Κράτος Κατοχής με την δημιουργία του Αγωγού East Med.
2. Βοηθάει το Κράτος Κατοχής της Παλαιστίνης, να εξαγάγει ηλεκτρικό ρεύμα με την διασύνδεση ανάμεσα σε "Ισραήλ" και Κύπρο
3. Προχωράει σε κοινές στρατιωτικές ασκήσεις, από τις οποίες προκύπτει ο βομβαρδισμός άλλων χωρών όπως η Λωρίδα της Γάζας ή η Συρία. Ιδιαίτερα στην περίπτωση της Συρίας, εκπαιδεύουμε τα Σιωνιστικά πολεμικά αεροσκάφη στην αντιμετώπιση αντιαεροπορικών συστημάτων όπως είναι τα S-300
4. Προχωράμε στην εγκατάσταση πυρηνικών όπλων στον Άραξο
5. Μπλέκουμε την χώρα και το λαό σε επικίνδυνες καταστάσεις

Και εγώ σας ρωτάω, όλους εσάς που πανηγυρίζετε από αυτές τις τοποθετήσεις των συγκεκριμένων ομιλητών, τους οποίους ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ είχατε στην εκδήλωσή σας για ομιλητές.

Ποιος νομίζετε πως είναι ωφελημένος από όλα τα παραπάνω; Ποιος νομίζετε πως θα έχει κέρδος από την εκμετάλλευση των φυσικών πόρων που βρίσκονται στην χώρα μας και από τις στρατιωτικές συνεργασίες με τους φονιάδες των λαών;

Πολύ σωστά σκεφτήκατε, οι Ιμπεριαλιστές και κυριότερα οι ΗΠΑ, το Ισραήλ!

Η εκδήλωση που κάνατε, ήταν ένα ξεκάθαρο παραπλανητικό νατοϊκό πανηγύρι για τα συμφέροντα του Ισραήλ. Η οργάνωση που το ανέλαβε είναι το "Κίνημα ΑΡΔΗΝ" και ο επικεφαλής του Καραμπελιάς και ακριβώς για αυτόν τον λόγο, θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους, όπως το ίδιο θα πρέπει να κάνετε και εσείς.

Ο λαός μόνο έχοντας ξεφύγει από τα δεσμά που του έχουν βάλει οι κατακτητές του, μπορεί να βρει σωτηρία και να πάρει την χώρα στα χέρια του. Ο μόνος δρόμος για την απελευθέρωση της χώρας είναι ένα ενιαίο Αντιιμπεριαλιστικό Μέτωπο και η κοινής Διεθνής πάλη με όσους άλλους λαούς αντιστέκονται και που θα χτυπήσει σε καίρια σημεία τους πυλώνες που κρατάνε όρθιο το Παγκοσμιοποιημένο κεφάλαιο και έχει φέρει την χώρα και τον λαό σε αυτή την κατάσταση

 
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...


Δεν είναι κάν γνήσιοι εθνικιστές, είναι ψευδοεθνικιστικές κινήσεις πλήρως υποταγμένες στά κελεύσματα του Αμερικανοσιωνισμού,του οποίου τις θέσεις προωθούν υπό δήθεν εθνικιστικό και "προοδευτικό προσωπείο. Οσο για τον καθηγητή ,καθηγητής είναι και άρα πλήρως εξαρτημένος απο την υπερεθνική Εξουσία ,γι αυτο και όλο αυτό το σινάφι των "καθηγητών" είναι οι χειρότεροι ρουφιάνοι ,γιατί στον ανίδεο κοσμάκη ο τίτλος του "καθηγητή" , τον οποίο προβάλλουν και τονίζουν, είναι κάτι σαν θεική αυθεντία που προσδιδει στα μπουρδολογήματά τους ισχύ αδιαμφισβήτητης αλήθειας. Παράδειγμα και όλοι οι κνιτόμπατσοι ,που ελέω κομματικής ισχύος και μοιρασιάς θέσεων μεταξύ των κομματικών μαφιών εγιναν "καθηγητές",οπως ο κοτζιάς,ο ρούσης και τόσοι άλλοι .
Χρήστος Παρίσης