Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2016

Διαδρoμές τoυ μαρμάρoυ στην Αττική... από τη Λαογραφική Eταιρεία Bαρνάβα Δήμου Mαραθώνα

Τις τουριστικές διαδρομές του μαρμάρου στην Αττική έχει σκοπό να αναδείξει η ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου από τη Λαογραφική Eταιρεία Βαρνάβα Δήμου Μαραθώνα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου στο Βαρνάβα Αττικής.
Η Hμερίδα διεξάγεται στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος EXTRA - EXPO στο οποίο συμμετέχουν 5 χώρες της Ε.Ε (Ελλάδα, Ιταλία, Πορτογαλία, Ισπανία & Βέλγιο).
Η εβδομάδα, 18-22 Ιανουαρίου 2016, έχει...
χαρακτηριστεί εβδομάδα EXTRA - EXPO καθώς σε όλες αυτές τις χώρες θα διεξαχθούν ημερίδες με την ίδια θεματική.
Τόσο στη χώρα μας όσο και στην Ευρώπη, το μάρμαρο κατείχε κυρίαρχο ρόλο στον πολιτισμό, την ιστορία αλλά και την οικονομία. Εκτός από την παρουσίαση του προγράμματος και των αποτελεσμάτων του, η ημερίδα επιδιώκει να κινητοποιήσει θεματικά τους τουριστικούς πράκτορες της χώρας μας (ιδιαίτερα της Αττικής), ώστε να δοθεί η δυνατότητα στους ξένους επισκέπτες να ανακαλύψουν και να απολαύσουν τον υπέροχο κόσμο του μαρμάρου στην Αττική μέσα από συγκεκριμένες διαδρομές.
Πληροφορίες – συμμετοχές:
Τηλ. 2295097870 - 6936891193

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: