Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Αίτημα της Ελλάδας στον ESM για διετή συμφωνία (μνημόνιο), για χρέος και χρηματοδότηση... Ας ελπίσουμε ότι είναι ράδιο-αρβύλα!

Από το "PRESS-GR"
"Η ελληνική κυβέρνηση πρότεινε σήμερα διετή συμφωνία στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (ESM) για την πλήρη κάλυψη των χρηματοδοτικών αναγκών της και με... ταυτόχρονη αναδιάρθρωση του χρέους" αναφέρει το Μαξίμου.
Η επίσημη ανακοίνωση από το γραφείο του πρωθυπουργού για τη διετή παράταση:
Από την πρώτη στιγμή είχαμε ξεκαθαρίσει πως η απόφαση για διεξαγωγή δημοψηφίσματος δεν αποτελεί το τέλος αλλά η συνέχεια της διαπραγμάτευσης με καλύτερους όρους για τoν ελληνικό λαό. Η Ελλάδα παραμένει στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης.
Η ελληνική κυβέρνηση πρότεινε σήμερα διετή συμφωνία με τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (ESM), για την πλήρη κάλυψη των χρηματοδοτικών της αναγκών και με ταυτόχρονη αναδιάρθρωση του χρέους.
Η ελληνική κυβέρνηση μέχρι τέλους θα διεκδικήσει βιώσιμη συμφωνία εντός του ευρώ. Αυτό θα είναι και το μήνυμα του ΟΧΙ σε μια κακή συμφωνία στο δημοψήφισμα της Κυριακής
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

1 σχόλιο:

Eleni D είπε...

http://www.freepen.gr/2015/06/esm-291.html