Τρίτη, 2 Σεπτεμβρίου 2014

Ενώ οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ θα διαδηλώνουν στη Θεσσαλονίκη... ο αυριανός πρωθυπουργός θα απολαμβάνει στη Villa d’Este, τα σεμινάρια για τη νέα παγκόμσια διακυβέρνηση, υπό την διεύθυνση των Goldman Sachs, J.P. Morgan και του "αριστερού" σιωνιστή εγκληματία πολέμου Πέρες!!

Ο "Κύβος ερρίφθη"...  Goldman Sachs, J.P. Morgan, ο σιωνιστής εγκληματίας πολέμου Πέρες και η αφρόκρεμα του ευρωπαϊκού κι αμερικάνικου κατεστημένου αποφάσισαν ότι επόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδας είναι ο Άλεξ Τσίπρας.
Κι ενώ οι οπαδοί, μέλη και εξαθλιωμένοι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ θα διαδηλώνουν στη Θεσσαλονίκη, με κονέ του Γιωργάκη Παπανδρέου ο Άλεξ θα βρίσκεται στη  Villa d’Este di Cernobbio, στο πανέμορφο Κόμο.
Δείτε τον κατάλογο των συμμετοχόντων: ΕΔΩ
Και θαυμάστε τους χώρους των σεμιναρίων, που το δελτίο τύπου επισημαίνει ότι οι συζητήσεις θα είναι με "κλειστές θύρες" και τα...
συμπεράσματα "μυστικά".
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

1 σχόλιο:

ΝΙΚ είπε...

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΜΕ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ.