Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2014

Ο καλός γιατρός Γιώργος Καρατζαφέρης...

Ακούσαμε με ενδιαφέρον τις απόψεις του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χαζηνικολάου  και μας ήρθε στο νου – ποιος ξέρει γιατί—ένα άλλος Γιώργος που και αυτός άσκησε την (πολιτική) ιατρική επί επταετία στο σβέρκο μας. Δεν  υποστηρίζουμε πως ο σημερινός Γιώργος Καρατζαφέρης  θέλει να γίνει δικτάτορας. Απλώς, διαπιστώνουμε ότι θέλει να γίνει… γιατρός για να σώσει τη χώρα από τον πολιτικό έμπολα που την απειλεί: το ΣΥΡΙΖΑ!
«Εγώ βλέπω τον ΣΥΡΙΖΑ σαν πολιτικό Έμπολα. Αντιμετωπίζεται με έναν τρόπο, τουλάχιστον ερασιτεχνικό. Χρειάζεται πανστρατιά και αλλαγή πολιτικής. Δεν έχει γίνει προσέγγιση του θέματος, πολύ δε περισσότερο με πρόσωπα, προκειμένου να δημιουργηθεί η...
προϋπόθεση ενός νέου σκελετού πολιτικής. Με ΕΝΦΙΑ και διαφόρους συνοδούς φόρους δεν αντέχεται το πράγμα. Αν αντιληφθεί η κυβέρνηση το λάθος της πολιτικής της, τότε η λαϊκή δεξιά είναι εδώ, να τα διορθώσουμε»
Είπε και άλλα στον real ο …ιατρός Καρατζαφέρης:
  • «Αν γυρίσει από το Βερολίνο ο Σαμαράς και πει καταργείται ο ΕΝΦΙΑ, θέλω να πάω σε μια άλλη πολιτική, δύο χρόνια υπέφερε ο Ελληνικός λαός πάμε σε εκλογές για να συνεχίσω, θα πήγαινε στο 40%. Πιστεύω ότι χάθηκε το όραμα και η ελπίδα από τον λαό», πρόσθεσε.
  • «ΣΥΡΙΖΑ ή αστική δημοκρατία. Περί αυτού πρόκειται. Τώρα, είμαι ο μόνος που είμαι εναντίων 100% του ΣΥΡΙΖΑ. Το ποτάμι παίζει ο Καμμένος το αφήνει ανοιχτό, το ΠΑΣΟΚ το ίδιο. Είμαι ο μόνος πολιτικός φορέας που λέει ένα μεγάλο «Χ» στον ΣΥΡΙΖΑ»
  • «Μιλάω για αλλαγή πολιτικής. Να λέμε και κανένα όχι. Κύριε Σαμαρά, αν επιστρέψεις την ύφανση και την εκτέλεση της πολιτικής στην Αθήνα, τότε εγώ είμαι μαζί σου. Εμείς αποφασίζουμε ως έλληνες. Εγώ προτείνω, ούτε βάζω όρους και προϋποθέσεις, ούτε τίποτα».
Αυτό που δεν είπε ο κύριος Καρατζαφέρης είναι τι ακριβώς έκανε στην κυβέρνηση Παπαδήμου…

ΥΓ: Και κάτι ακόμη: η «εγχείρηση» για τον έμπολα,  με ή άνευ αναισθησίας;
Από imerodromos, μέσω "Το Γρέκι"

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: