Τρίτη, 23 Ιουλίου 2013

O Mητσοτάκης του ΠΑΣΟΚ στο δρόμο που χάραξε ο Αβραμόπουλος! Αφού απέλασαν την πρέσβειρα της Συρίας και στήριξαν τους τρομοκράτες της Αλ Κάιντα, τώρα μαζί με τους ευρωπαίους ΥΠΕΞ -κατόπιν απαίτησης του Ισραήλ- έθεσαν τη Χεζμπολά στον κατάλογο των τρομοκρατικών οργανώσεων!

Σχετικά:
Για όσους είχαν αυταπάτες όσον αφορά την εξωτερική πολιτική της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, δηλαδή ότι ήταν προσωπική πολιτική του Αβραμόπουλου, είναι η ώρα να ξυπνήσουν (αναφερόμαστε στον ΣΥΡΙΖΑ και ειδικότερα στη δική τους Χίλαρυ) και να συνειδητοποιήσουμε ότι ο Μητσοτάκης του ΠΑΣΟΚ, ο διάδοχος του Αβραμόπουλου είναι της ίδια συνομοταξίας.
Δεν αρκούσε στην Ευρωπαϊκή Ένωση του Δ’ Ράιχ η ήττα στη Συρία της Αλ Κάιντα -την οποία χρηματοδοτεί, εξοπλίζει και παρέχει πολιτική κάλυψη-, τώρα στοχοποιούν τον Λίβανο!
Οι 28 υπουργοί εξωτερικών της ΕΕ αποφάσισαν ότι...
το στρατιωτικό τμήμα της Χεζμπολά είναι τρομοκρατική οργάνωση!
Η βασική οργάνωση της κυβερνητικής συμμαχίας του Λιβάνου «τρομοκρατική» για τα ψοφοειδή ναζιστικά ανθρωπάρια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τους υπαλλήλους τραπεζιτών που είναι υπουργοί των εξωτερικών!
Πρέπει να είσαι μεγάλο τομάρι για να χαρακτηρίσεις την οργάνωση Αντίστασης που λευτέρωσε τον Λίβανο από τη σιωνιστική κατοχή «τρομοκρατική» οργάνωση! Έτσι δεν είναι γερμανοτσολιά Βαγγέλη Βενιζέλο;
Οι ίδιοι ευρωπαίοι έπαιρναν ίδιες αποφάσεις για τον Γιάσερ Αραφάτ. Αλλά τότε η Ελλάδα είχε πρωθυπουργό ηγέτη κι όχι γερμανοτσογλάνι. Ο Ανδρέας Παπανδρέου, όντας η Ελλάδα μέλος της τότε ΕΟΚ που χαρακτήριζε τρομοκράτη τον Αραφάτ και την ΟΑΠ, έστελνε τα ελληνικά πλοία για να επιβιβαστούν οι Φενταγίν κι ο Αραφάτ!

 
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: