Δευτέρα, 20 Μαΐου 2013

H ΑποστσταCia του ’65 θα ωχριά μπροστά σ’ αυτές των γερμανοτσολιάδων; Όμως, πως θα κυκλοφορούν στη χώρα οι αποστάτες; ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Διαπραγματεύεται την προσχώρησή του στη ΝΔ ο Κουίκ. Θέλει να είναι υποψήφιος στη Β' Αθηνών... Aλήθεια, τι θα κοστίσουν οι αποστασίες στην τρόικα; Το κόστος θα επιβαρυνθεί ο ελληνικός λαός αδιαμαρτύρητα;

Από τον Γιάννη Δαίδαλο. 
ΜΟΝΟ στο PRESS-GR 

Η παραίτηση του Τ. Κουίκ από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου των ΑΝΕΛ είναι το πρώτο βήμα -παρά τα όσα λέεει- για την αποστασιοποίησή του από το κόμμα Καμμένου.
Ο κ. Κουικ, από τους πιο σκληρούς αντιμνημονιακούς μέχρι πρόσφατα, έχει ρίξει γέφυρες, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Press-gr, για να επιστρέψει στη ΝΔ.
Για τον σκοπό αυτό μάλιστα εκτός των άλλων έχει βάλει να... μεσολαβήσουν και δύο γνωστοί βουλευτές, από το Λεκανοπέδιο, που έχουν καλές σχέσεις με τον Αντ. Σαμαρά.
Ο κ. Κουίκ, που διορίστηκε βουλευτής Επικρατείας από τον Π. Καμμένο, θέλει μάλιστα να είναι τώρα υποψήφιος με τη ΝΔ στην Β' Αθηνών.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: