Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2013

ΓΟΥΡΟΥΝΙ, ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ - ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ!

Από το "atimoulis"
Όλοι - μα όλοι- πρέπει να ξεσηκωθούμε για να διώξουμε από την εξουσία αυτό το γουρούνι πρωθυπουργό και την αυλή του, καθώς και τα δυο σκουλήκια που σέρνονται ξωπίσω του και τον στηρίζουν στην τεράστια "προσπάθεια" που καταβάλλει ώστε να μην εμφανίσει εμπόδιο στην πορεία της ναζί γερμανίδας προς τις...
δικές της εκλογές.

Μακάρι, η θυσία των νέων ανθρώπων (κλικ εδώ),
των Ελλήνων φοιτητών μας, που ζούσαν φτωχικά και κρύωναν σε μια ξένη πόλη, επειδή οι γονείς τους αδυνατούσαν να τους πληρώσουν το πανάκριβο πετρέλαιο για να ζεσταθούν, να αποτελέσει την αρχή ενός πανελλήνιου ξεσηκωμού.
Αυτά τα γουρούνια δεν πρέπει απλά να πάνε σπίτι τους, αλλά ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ. Να κοιμούνται με άλλους δέκα σε θαλάμους κλουβιά, και να να μαθαίνουμε με ικανοποίηση (βλέπε Παπαγεωργόπουλος) ότι τους ενοχλούν οι... καπνίζοντες!
Απολύτως συγκινημένος και συντετριμμένος από τον χαμό των παιδιών αυτών, εμφανίζω και γω τις φωτογραφίες τους, λίγες ώρες πριν καταλήξουν, αφιερωμένες στην μνήμη της ψυχής τους.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: