Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2012

Η επαίσχυντη κυβέρνηση των δωσίλογων απέλασε την πρέσβειρα της Συρίας, της χώρας που στήριξε την Ελλάδα όσο καμία άλλη! Οι δωσίλογοι του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ είναι το ίδιο ένοχοι με τη δουλική δεξιά του Σαμαρά! Ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί σιωπά ένοχα;

Λαοί χωρίς μνήμη δεν έχουν μέλλον!

Η δουλική συγκυβέρνηση Σαμαρά απέλασε την πρέσβειρα της Συρίας εμπλέκοντας την πατρίδα μας στην ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας και στα παιχνίδια πολέμου του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης των τραπεζιτών!
Η ευθύνη δεν βαραίνει μόνον την παραδοσιακή δουλική δεξιά που σήμερα συγκυβερνάει την πατρίδα μας μαζί με τη νέα ΔΕΞΙΑ (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ), αλλά και την αξιωματική αντιπολίτευση (ΣΥΡΙΖΑ).
Στην Ελλάδα θυμούμαστε την Συρία, τον περήφανο λαό της από την κρίση του Μάρτη 1987… τότε που ο ηγέτης Ανδρέας Παπανδρέου ζήτησε βοήθεια και η Συρία παρέταξε τα στρατεύματά της στα σύνορα με την Τουρκία, τον χωροφύλακα των ΗΠΑ στη Μεσόγειο και Μέση Ανατολή.
Σήμερα η συγκυβέρνηση συντάχτηκε μαζί και υπό την Τουρκία εναντίον μια φίλης χώρας, απλά γιατί το επιβάλουν τα...
αφεντικά τους!
Όσο για το συνονθύλευμα που σήμερα καπηλεύεται το όνομα του ΠΑΣΟΚ -ευτυχώς όχι τους αγώνες και τις λαϊκές κατακτήσεις- αποκαλύπτεται ο ρόλος τους για μία ακόμη φορά! Μια προσβολή στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ και τον ιδρυτή του Ανδρέα Παπανδρέου. Μια φιλία του ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου με το Αραβικό Σοσιαλιστικό Κόμμα ΜΠΑΑΘ, που δεν μπόρεσε ποτέ να διαρρήξει ο αμερικάνικος ιμπεριαλισμός και οι σιωνιστές του ναζιστικού ισραηλινού καθεστώτος, αλλά το έπραξε σήμερα η νέα Δεξιά που της παρέδωσε ο κ. Γ. Παπανδρέου τη σφραγίδα του ΠΑΣΟΚ!
Κάτω τα χέρια από τη Συρία!
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

1 σχόλιο:

Maria Veremi είπε...

παρέταξε τα στρατεύματα της Συρίας ο πατέρας Άσσαντ στα σύνορα με την Τουρκία, και διεμήνυσε ότι "οποιαδήποτε επίθεση κατά της φίλης Ελλάδας θα την εκλάβουμε ως επίθεση κατά της Συρίας".