Πέμπτη, 2 Αυγούστου 2012

Θα θησαυρίσει η ιδιωτική εταιρία στην οποία έχουν αναθέσει να κλείνει “ραντεβού” στους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ… και μάλιστα διαφημίζουν ως ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ για την Υγεία!

Από το "press-gr"

Ακριβό το τηλεφώνημα στους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ...
 Ακριβή υπόθεση καθίσταται, σύμφωνα με τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, το τηλεφωνικό κλείσιμο ραντεβού με συμβεβλημένο γιατρό του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ).
Σύμφωνα με τον ΙΣΑ, από την προσεχή Δευτέρα εκατομμύρια ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ θα καλούν πλέον αντί του γνωστού τηλεφωνικού αριθμού 184, τους νέους αριθμούς, 14884 και 14900, για τα τηλεφωνικά ραντεβού στα...
ιατρεία του ΕΟΠΥΥ, όμως το κόστος θα είναι σημαντικά υψηλότερο.
Δηλαδή, αντί για χρέωση μιας αστικής μονάδας ανά κλήση (0,03 ευρώ) όπως ίσχυε έως τώρα, το κλείσιμο του ραντεβού θα αυξηθεί σε 0,99 ευρώ ανά κλήση για το 14884 και σε 1,08 ευρώ για το 14900, όταν η κλήση γίνεται από σταθερό τηλέφωνο.
Μάλιστα, όταν η κλήση για ραντεβού με ιατρό πραγματοποιηθεί από κινητό, θα κοστίζει ακόμη πιο ακριβά, δηλ. 1,18 ευρώ ανά λεπτό.
Ο ΙΣΑ θεωρεί απαράδεκτη αυτή την απόφαση και ζητά την αναθεώρησή της.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

οι ανθρωποι εχουν ξεπερασει καθε οριο, ειναι κλεφτες των συνταξιουχων και των ασφαλισμενων.δηλαδη αν δεν βρισκεις ρα ντεβου και παρεις 10 τηλεφωνα θα πληρωσεις 10 ευρω ,20 τηλ.20ευρω κλπ.να επεμβει εισαγγελεας για αυτην την απατεωνια γιατι συνταξιουχοι και αλλοι ασφαλισμενοι δεν θα παρουν χαμπαρι το κολπο και θαρθουν οι λογα ριασμοι τηλεφωνου και θε κλαινε.