Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2012

Η Ελλάς του Μνημονίου και των αυτοκτονιών – Τρεις αυτοκτονίες σε ένα 24ωρο

Μέσω "press-gr"

ΣΟΚ στον Κολωνό: Αυτοκτονία 35χρονου οδηγού ταξί
Αυξάνονται δραματικά οι αυτοκτονίες στη χώρα μας και το φαινόμενο τείνει να λάβει μορφή χιονοστιβάδας! Μετά τον συνταξιούχο στρατιωτικό που έβαλε τέλος στη ζωή νωρίς το πρωί χθες στην Κηφισιά, χθες το απόγευμα, ακόμη ένας, 35χρονος αυτή τη φορά, τερμάτισε τη ζωή του, πέφτοντας από το μπαλκόνι του σπιτιού του στα Σεπόλια.
Οι αρχικές πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν 35χρονο οδηγό ταξί που τα τελευταία δύο χρόνια είχε μείνει άνεργος και είχε...
οικονομικά προβλήματα και εκείνη την ώρα ήταν μόνος στο σπίτι. Χωρίς δουλειά, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήταν και ο πατέρας του που έκανε την ίδια δουλειά. Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιες πληροφορίες που μιλούν και για ερωτική απογοήτευση.
Νωρίς το πρωί πάντως ένας ακόμη 70χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του με την κυνηγετική καραμπίνα του στο χωριό Βούτες στο Ηράκλειο. Πρόκειται δηλαδή για την τρίτη αυτοκτονία το τελευταίο εικοσιτετράωρο.
Πάντως η έξαρση των αυτοκτονιών στη χώρα μας, ειδικά οι πρόσφατες όπως αυτή του συνταξιούχου στο Σύνταγμα, που έδωσε τέλος στη ζωή του με μια καραμπίνα έξω από τη Βουλή, έχουν αρχίσει και απασχολούν αρκετούς Ευρωβουλευτές, δυστυχώς όχι Ελληνες, και σύντομα το ζήτημα θα έρθει -σύμφωνα με πληροφορίες των aegeantimes- στο Ευροκοινοβούλιο!
aegeantimes.gr
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

1 σχόλιο:

Ε.Πα.Μ. Αχαρνών - Καματερού είπε...

ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ΠΟΣΟΙ ΑΚΟΜΑ ;;;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ...

http://www.youtube.com/watch?v=PiHe96bh3tw&feature=youtu.be