Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012

H Καιλή τσιλιαδόρος του Βενιζέλου στην Ιπποκράτους! Τσεκάρει τα πράγματα του ΓΑΠ που μετακομίζει το συνεργείο. Άνοιξε μια κούτα!..

Ακροβολισμένη βρίσκεται, από νωρίς το πρωί στην Ιπποκράτους, ομάδα του Βενιζέλου με επικεφαλής την Εύα Καιλή με ειδική αποστολή!
Η ομάδα της Εύας τσεκάρει τα προσωπικά πράγματα που μαζεύουν από το γραφείο του Γ. Παπανδρέου οι άνθρωποι που κάνουν την μετακόμιση για να εγκατασταθεί εκεί ο Βενιζέλος.
Χαμός στους διαδρόμους της Ιπποκράτους. Kι όλα αυτά πριν ακόμη αναλάβει επίσημα αρχηγός ο Βενιζέλος κι ενώ ο Παπανδρέου εξακολουθεί να είναι πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ!
Μιλάμε για κανονική επέλαση των ανθρώπων του Βενιζέλου που έχουν προσγειωθεί στην Ιπποκράτους όπως οι Αμερικανοί στρατιώτες στο Αφαγανιστάν που κατουρούσαν τα πτώματα των...
  νεκρών.
Υπασπιστές της Καιλή στο τσεκάρισμα οι κ.κ Γιάννης Πέππας, πρώην συνδικαλιστής της ΟΑ και Γιώργος Τσολιάς άνθρωπος του Κώστα Λαλιώτη για ειδικές αποστολές!
Μάλιστα η Καιλή ζήτησε επιτακτικά να ανοιχθεί μπροστά της μια κούτα με πράγματα του Παπανδρέου και ω του θαύματος, προέκυψε ο θησαυρός.
Η Εύα έβγαλε λαβράκι για την ακρίβεια λούτσο: στη κούτα που ανοίχθηκε τελικά μπροστά στη λοχία Καιλή υπήρχαν ομπρέλες της Σοσιαλιστικής Διεθνούς που είχαν χαρίσει στο Γιώργο.
Μιλάμε για τέτοια ξεφτίλα των πράσινων Νεάντερταλ. Κι αυτοί θέλουν να κυβερνήσουν...
H φωτογραφία από τη μετακόμιση όπως δημοσιεύθηκε στο press.gr
 
 
Αποκλειστική φωτογραφία από το φορτηγό που αυτήν την ώρα μεταφέρει αντικείμενα και αρχεία από το γραφείο του Γ. Παπανδρέου στην οδό Ιπποκράτους.
Από το kourdistoportocali

Η Εύα μπέρδεψε τις… ομπρέλες με τις καρτέλες
Σκηνές απείρου κάλους διαδραματίζονται στο ΠΑΣΟΚ. Με αφορμή τη μετακόμιση των προσωπικών αντικειμένων του ΓΑΠ, λίγο έλειψε να γίνει της εκδιδόμενης γυναικός το σιδηρούν κιγκλίδωμα.
Ο Γιώργος Τσολιάς, οργανωτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, θεώρησε ότι μπορεί και να μεταφέρεται το λογιστήριο και άρχισε να απαιτεί να ανοίξουν οι κούτες. Σε βοήθειά του, έσπευσε ο Γιάννης Πέπας, συνδικαλιστικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και η πασιονάρια του σοσιαλισμού Εύα Καϊλή, γνωστή και για τις επιδόσεις της στο twitter.
Επικράτησαν οι πιο ψύχραιμοι και η επίμαχος κούτα ανοίχθηκε για να διαπιστωθεί ότι περιείχε… ομπρέλες με τα σήματα της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Παπάκια σαν το γνωστό πλέον που κρατούσε στα χέρια του ο ΓΑΠ, δεν περιείχε όπως μας διαβεβαίωσαν.
Τα γεγονότα πήραν διάσταση και εμφανίστηκαν σε διάφορες εκδοχές στο διαδίκτυο, πράγμα που ανάγκασε τον γενικό διευθυντή του ΠΑΣΟΚ Ροβέρτο Σπυρόπουλο να εκδώσει την εξής ανακοίνωση:
«Ψευδείς και ανεύθυνες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας μέσω αναρτήσεων σε blogs, σχετικά με το περιεχόμενο των κιβωτίων μεταφοράς του προσωπικού αρχείου του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ δεν στερούνται απλά ίχνους αληθείας αλλά επιχειρούν να τραυματίσουν το κύρος και την αξιοπιστία του ΠΑΣΟΚ και του συνόλου του στελεχιακού του δυναμικού.
Το ΠΑΣΟΚ, τα μέλη και τα στελέχη του, σε κάθε περίπτωση, έχουν αποδείξει ότι διαθέτουν και το ήθος και τη βούληση να εγγυώνται την αξιοπιστία του συνόλου των πολιτικών και διοικητικών του λειτουργιών».
Από newpost, μέσω "Το Γρέκι"
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: