Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2010

Η υποδοχή στην Κοζάνη, για το κονβόι διεθνούς ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα!... (The accommodation in Kozani, the international humanitarian aid convoy to Gaza!)

Ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, κ. Γιώργος Κίρκος, ο Δήμαρχος Κοζάνης κ. Λάζαρος Μαλούτας καθώς και ο πρόεδρος του Δ.Δ. Βατερού κ. Εύμορφος Κεντεποζίδης, υποδέχτηκαν σήμερα στο Βατερό Κοζάνης το κομβόι αλληλεγγύης που ξεκίνησε από το Λονδίνο και κατευθύνεται στη Γάζα μεταφέροντας ανθρωπιστική βοήθεια.
Προσφέρθηκε φαγητό και ακολούθησαν δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ, από δύο εκ των μελών της αποστολής σχετικά με το χαρακτήρα και τις δυσκολίες της επιτροπής.
Η αποστολή συνεχίζει τη διαδρομή της και επόμενος σταθμός είναι η Θεσσαλονίκη.
Παρακαλούμε για τη διάδοση της είδησης (δεν είναι απαραίτητη η αναφορά στο blog μας)
Παρακάτω, φωτογραφικά στιγμιότυπα...
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο Εύμορφος στο Sibilla? Οι ΠΑΟτζήδες έγιναν και διεθνιστές. Ήμαρτον. Τουλάχιστον να ελέγχετε τις πληροφορίες πριν σας τις κοτσάρει το κακό συναπάντημα της Κόζα Νόστρα.

Ανώνυμος είπε...

O εκλεγμένος πρόεδρος του Δ.Δ. Βατερού κ. Εύμορφος Κεντεποζίδης, ήταν στην υποδοχή του καραβανιού αλληλεγγύης... Έπρεπε να το λογοκρίνουν? Εσύ ανώνυμε πήγες?

Ανώνυμος είπε...

Όλοι έχουν την ιστορία τους και οι "εκλεγμένοι" ακόμη περισσότερο. Κι αυτή δεν ξεπλένεται ούτε έξαγνίζεται ακόμη και "δια χειρός" πατριάρχη. Είναι κρίμα το όνομα του Γ. Κίρκου να βρίσκεται πλάι-πλάι με αυτό των "εύμορφων" σταγονιδίων του φασισμού και της ευγενούς τάξης των δοσίλογων. Αν δεν ήξεραν ας ρωτούσαν ...

agwnas είπε...

ΑΣ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ.....ΚΑΙ ΜΗΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΥΒΡΕΙΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΒΑΤΕΡΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΡΙΝΕΙ ΧΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΣΑΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το "εσαεί" δεν σε τρομάζει φίλε;