Κυριακή, 21 Μαρτίου 2010

Μεγάλος καβγάς Παναγιωτόπουλου - Αντώναρου...

...για να μιλήσει στο προσυνέδριο της ΝΔ ο Καραμανλής. Το ζήτησε ο Σαμαράς, αρνήθηκε ο τέως πρωθυπουργός!

Από τον Στάθη Παλαιολόγο
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
.
Χοντρό παρασκήνιο συνόδευσε το προσυνέδριο της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, ο Αντ. Σαμαράς επιθυμούσε να λάβει το λόγο και ο Κ. Καραμανλής - και όχι μόνο απλώς να παραστεί.
Ανέλαβε λοιπόν αυτό να το διαβιβάσει ο Πάνος Παναγιωτόπουλος στον Ευάγγελο Αντώναρο ο οποίος εκτελεί χρέη "εκπροσώπου" του τέως πρωθυπουργού. Όμως η απάντηση Αντώναρου, εκ μέρους του κ. Καραμανλή, ήταν αρνητική. Το αποτέλεσμα ήταν να ακολουθήσει ένας μεγάλος και γερός, μα πολύ γερός, παρασκηνιακός καβγάς ανάμεσα σε Παναγιωτόπουλο και Αντώναρο.
Η πλευρά Σαμαρά θέλει επιτέλους να βγει να μιλήσει ο κ. Καραμανλής και να απολογηθεί ο ίδιος για όσα του καταμαρτυρούν ώστε να μην υφίσταται την υποχρέωση να τον υπερασπίζεται, με την ανάλογη φθορά, η σημερινή ηγεσία του κόμματος.
Από την πλευρά του ο Κ. Καραμανλής θέλει να επιλέξει ο ίδιος το πότε θα βγει να μιλήσει, αδιαφορώντας για όλα τα υπόλοιπα...
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: