Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2009

Αναρωτηθήκατε ποτέ τι οδηγεί 15 χρονους στη βία?

...έχουμε πόλεμο μην το γελάς μωρό μου...
Είναι στιγμές που προσπαθείς να αρθρώσεις μια λέξει, και είναι αδύνατον... άλλες πάλι που παλεύεις να βάλεις σε μία σειρά την σκέψη σου.. μάταια, μιάς και ο παραλογισμός γιγαντώνεται μπροστά σου..
Άκουσα έκπληκτος τον υπουργό Προστασίας του πολίτη να μας ζητά ούτε λίγο ούτε πολύ να πανηγυρίσουμε για το ότι 3 μέρες το κέντρο της Αθήνας ήταν κλειστό και είχε εικόνα κατεχόμενης έρημης πόλης πνιγμένη στα χημικά τις πέτρες και τα σκουπίδια, και για το ότι φέτος είχαμε λιγότερα μαγαζιά κατεστραμμένα, λιγότερους τραυματίες από τα αντίπαλα <στρατόπεδα> και εν κατακλείδι ΚΡΑΤΟΣ – ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ σημειώσατε Χ.
Αν όλα αυτά δεν είναι παραδοχή ότι είμαστε σε πόλεμο 2 κόσμων, τότε τι είναι?
Αν όλα αυτά δεν είναι ήττα του πολιτικού μας συστήματος τότε τι είναι? Αν όλα αυτά δεν είναι δείγματα ότι η πολιτική αποσύρεται και τον λόγο τον έχουν
οι μολοτοφ οι σφαίρες και τα κράνη τότε τι είναι?
Δεν σας είπε κύριε υπουργέ κανένας να μην διαφυλάξετε την πόλη, η ότι η αστυνομία δεν πρέπει να κάνει την δουλεία της. Αλλά θα περίμενα από εσάς ως υπουργός μιας σοσιαλιστικής κυβέρνησης, στο τέλος να εκφράσετε τον προβληματισμό σας, και να τονίσετε την ανάγκη να ξεδιπλωθούν πολιτικές που θα καταπολεμήσουν τον αποκλεισμό, και τα αδιέξοδα των νέων, που τους οδηγούν σε τέτοιες πράξεις, και όχι να προσπαθείτε να τους εξομοιώσετε με τους τσαντάκηδες και τους πορτοφολάδες.
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΑΣ !!!!!!
Αναρωτηθήκατε ποτέ τι οδηγεί 15 χρονους στη βία?
Αναρωτηθήκατε ποτέ τι οδηγεί 20 χρονους στην τρομοκρατία της κουζίνας? (τσουκάλια και γκαζάκια)
Δεν μπορώ να δεχθώ ότι από την μία έχουμε ένστολους να πυροβολούν, η να πέφτουν με τις μηχανές τους πάνω στο πλήθος, και από την άλλη χέρι νέου να προσπαθεί με σφυρί να ανοίξει το κεφάλι ειδικού φρουρού
Θλίβομαι που ένας νέος πιστεύει ότι με το που θα σπάσει μια τζαμαρία μπορεί να αλλάξει την ζωή του η το σύστημα.
ΟΡΓΙΖΟΜΑΙ όμως όταν βλέπω να πιστεύεται εσείς, ότι με εκατοντάδες προσαγωγές και καταγραφές, θα εξαλείψετε αυτό το φαινόμενο, αφού ιστορικά έχει αποδειχτεί ότι έχει αντιστρόφως ανάλογα αποτελέσματα. Ιδίως αυτήν την εποχή που τα κόμματα είναι στο περιθώριο της συνείδησης του κόσμου, η κινηματική εξωκοινοβουλευτική αριστερά στο ναδίρ της ιστορίας της, και βλέποντας την λογική της βίας και της σύγκρουσης να κερδίζει μέρα με την μέρα έδαφος στην νεολαία με απρόβλεπτες συνέπειες, εσείς να πανηγυρίζετε ως σερίφης που εκδιώξατε προσωρινά τους <κακούς>.
Κύριε υπουργέ, έρχονται πολύ δύσκολες μέρες για την κοινωνική συνοχή και σας καλώ να θυμηθείτε τον πολιτικό σας ρόλο, να συμβάλλεται με πολιτικές προτάσεις στο να εξαλειφθούν τα αίτια που οδηγούν σε τέτοιες καταστάσεις, γι αυτό σας εξέλεξε ο ελληνικός λαός, και όχι να πουλάτε <ψευτομαγκιές> σε νέα απελπισμένα και απογοητευμένα παιδιά, από το κράτος που υπηρετείται… και την επόμενη φορά που θα γίνει διαδήλωση πείτε μας να περάσουμε μόνοι μας να καταγραφούμε με τις συνταγματικά κατοχυρωμένες <προσαγωγές>… η μιας και έχουμε και οικονομική κρίση... βγάλτε διαδηλώσημο!!!!!!
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: