Σάββατο, 14 Μαρτίου 2009

Ο George Galloway, σοσιαλιστής άγγλος βουλευτής που δεν σκύβει τη μέση στον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό, μιλάει μέσα στην αποκλεισμένη Γάζα

Πράγματι, λίγοι είναι οι πολιτικοί στην Ευρώπη που τολμούν να μιλήσουν την αλήθεια! Ο George Galloway τέθηκε επικεφαλής ενός κονβόι, που από το Λονδίνο έφθασε στην Παλαιστίνη και μετέφερε βοήθεια στο μαρτυρικό λαό της Γάζας, αψηφώντας απειλές και πιέσεις των ΗΠΑ και Ισραήλ.
Εκεί, μέσα στη Γάζα που έχουν μέχρι σήμερα αποκλεισμένη με εμπάργκο οι ΗΠΑ, το Ισραήλ και η δήθεν «πολιτισμένη» Ευρωπαϊκή Ένωση, μίλησε και στάθηκε αλληλέγγυος με τη νόμιμη και δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση του Παλαιστινιακού λαού!
Γιατί πρέπει ν’ αποτελεί εξαίρεση ένας πραγματικός σοσιαλιστής πολιτικός;
Που βρίσκονται οι σοσιαλιστές, οι κομμουνιστές, οι δημοκράτες πολιτικοί της Ευρώπης;
Γιατί σιωπούν μέχρι τώρα στο εμπάργκο εθνοκάθαρσης που έχει επιβάλει η Ευρωπαϊκή Ένωση;
Σήμερα, βαραίνει η απουσία του Ανδρέα Παπανδρέου κι όλοι οι έλληνες νοιώθουν πόσο φτωχότερη είναι η πολιτική ζωή της χώρας. Έφυγε ο μεγάλος σοσιαλιστής ηγέτης, που το 1982 έσπασε τον αποκλεισμό της Βηρυτού και μετέφερε στην Ελλάδα τους Παλαιστίνιους μαχητές και τον Γιάσερ Αραφάτ!
Σήμερα είμαστε όλοι Παλαιστίνιοι, περήφανοι για τον George Galloway.- George Galloway, ο άγγλος σοσιαλιστής βουλευτής προς τη δύση: «ενοχοποιήστε με για την υποστήριξή μου στην κυβέρνηση της Χαμάς»
- Ιστορικές στιγμές για την Παλαιστίνη! Το κονβόι αλληλεγγύης μπήκε στη Γάζα! George Galloway: ο Ismael Hania (Χαμάς), νόμιμος εκπρόσωπος του Παλαιστινιακού λαού και ο πρωθυπουργός για όλους τους ελεύθερους της γης»!
- Ο George Galloway, εκφωνώντας μια ΙΣΤΟΡΙΚΗ ομιλία από στην Al Katiba Square της Γάζας
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

auta pou kanei kai leei o galloway theloun trela kotsia kai o typos ta exei kai me to parapano (krima omos na ton sygkrinoume me ton papandreou e?)