Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2009

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Με τόσο «εθνικό έργο» να μην πάρουν κι αυτοί ένα επιδοματάκι; Άξιος ο μισθός του παρακράτους!

(κλικ για μεγένθυση)
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Οι ρουφιάνοι – κάποιοι μου λένε ότι το παίζουν ΠΑΣΟΚ – έχουν και μια γλώσσα ΝΑααααα
Τον καραγκιόζη τον αποκαλούν Καθηγητή με Κ κεφαλαίο.
Μαζέψτε τους στο ΠΑΣΟΚ και θα φακελώνεστε σεμνά και ταπεινά από τα σκουλίκια του παρακράτους.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητό ιστολόγιο.-
Ευθαρσώς θα ήθελα να καταθέσω τις απόψεις μου επί των θεμάτων της αναρτήσεώς σας και των περιεχομένων της.
1.-Η ΕΥΠ έχει δώσει τις απαντήσεις της στην δημοσιότητα.Δεν κάνετε ουδεμία αναφορά ή παραπομπή στα αντίστοιχα λίνκ,για να έχουν οι αναγνωστές πλήρη ενημέρωση.Ετσι αφήνονται "εντυπώσεις" εις βάρος της ΕΥΠ.Πιστεύετε πως η μονομερής ενημέρωση στους αναγώστες σας,είναι ορθή...?Ερεύνησα προσωπικά το θέμα και είδα στην ιστοσελίδα της ΕΥΠ τις απαντήσεις που αρμοδίως έδωσε.
1.-http://www.nis.gr/portal/page/portal/NIS/News/LatestNews?newid=100500
2.-http://www.nis.gr/portal/pls/portal/docs/80330.PDF
3.-http://www.nis.gr/portal/pls/portal/docs/80333.PDF

Επίσης,εάν επισκεφθήτε την ιστοσελίδα της ΕΥΠ,μπορείτε να στείλετε τις όποιες απορίες σας, ερωτηματικά σας κλπ και να είσται σίγουροι πως θα λάβετε την απάντηση.Εστειλα προσωπικά email σχετικά με τις δηλώσεις του κ. Αλαβάνου και της επερώτησης των κ.κ.Βουλευτών και έλαβα αμέσως απάντηση!Διάβασα ακολούθως τα σχετικά στα λίνκ κλπ.
Νομίζω σωστό θα ήταν να παραθέσετε τα λόνκ που αναφέρω σε κανονική ανάρτησή σας,για λόγους δεοντολογίας και σεβασμού πρός τους αναγώστες σας.
Μπορείτε σαφέστατα να έχετε τις δικές σας απόψεις. Να έχετε αρνητικές και επικριτικές απόψεις για την ΕΥΠ,αλλά καλό θα ήταν να γίνονται γνωστές και οι απόψεις της.Φυσικά ουδείς από εμάς τους πολίτες περιμένει στις ανακοινώσεις της ΕΥΠ,λεπτομέριες που θα εξέθεταν την ασφάλειά της ή φλυαρίες οποιουδήποτε είδους...
Ορθά απάντησε η ΕΥΠ, με τρόπο που αρμόζει στον θεσμικό της ρόλο και την αποστολή της.
Υπάρχουν τα αρμόδια Κοινοβουλευτικά όργανα που μπορούν να κάνουν τον οποιοδήποτε έλεγχο στην ΕΥΠ.Θεσμικά κατοχυρώθηκε διαφάνεια και διακομματικός έλεγχος.Γεγονός που για πρώτη φορά γίνεται στην Υπηρεσία Πληροφοριών μας!Αντί να επικροτούμε τέτοια γεγονότα,τα αποκρύπτουμε...?
Μήπως ο κ.Αλαβάνος και οι κ.κ. αξιότιμοι Βουλευτές που έκαναν τις επερωτήσεις,δεν ξέρουν πως μπορούν πέραν των όσων άλλων ενεργειών τους,να απευθεινθούν στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής,και να ερευνήσει το θέμα?Εμείς οι "απ΄έξω" το ξέρουμε αυτοί δεν το ξέρουν???
Αλλά το κομματικό συμφέρον και ο "θόρυβος" είναι υπερ άνω θεσμών και οργάνων...Μετά περιμένουμε η Ελλάδα μας να γίνει κράτος...
Η επιχειρησιακή αναβάθμιση της ΕΥΠ παρουσιάζεται ως έγκλημα και γίνεται εξομοίωση με την CIA...
Κάθε νόμισμα όμως έχει δύο όψεις...
Υπάρχουν και οι απόψεις,όπως η δική μου,που λένε πως επιτέλους η ΕΥΠ απέκτησε σύχγρονο υπόβαθρο για την δράση της,μέσα στα θεσμικά και νομικά πλαίσια του Συντάγματος.Ετσι θα μπορέσει να υπερασπιστεί πολύ καλύτερα τα Εθνικά μας συμφέροντα.
Αλλωστε πέραν αόριστων και γενικόλογων κατακριτικών αναφορών,ουδείς μας έδειξε πως η ΕΥΠ παρανομεί...
Από όλες τις απόψεις και τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος γεννάτε το ερώτημα..."τελικά τι είδους Υπηρεσία Πληροφοριών θέλουμε"???
Δεν μπρούμε να "χτίσουμε" οπότε "ας γκρεμίσουμε"...Με την λογική αυτή,περιτυλυγμένη με ολίγη CIA,ολίγον παρακράτος,ολίγον Καραμανλισμό,και οτιδήποτε άλλο,νομίζετε πως συμβάλεται στην όποια αναβάθμιση της ΕΥΠ?
Οι παραγωγικές αντιθέσεις συνοδευόμενες και από προτάσεις,σαφέστατα και συμβάλουν τα μέγιστα στην αναβάθμιση της ΕΥΠ και γενικότερα του Κράτους.
Το να γράφουμε με πομπώδεις τρόπους,να δίνουμε μονομερή διάσταση στα γεγονότα,να αποκρύπτουμε τις απόψεις των άλλων, να εξαπολύουμε επικρίσεις χωρίς στοιχεία,να μιλάμε συνεχώς γενικόλογα,αν δεν είναι οιασδήποτε μορφής εμπάθεια ή προσωπικό μένος,τι άλλο θα μπρούσε να είναι?
Μόνο ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ...
Δώστε στοιχεία κύριοι για όσα λέτε και είμαι και εγώ μαζί σας,ολόψυχα!
Παρουσιάστε τις απόψεις των άλλων και αφήστε τους αναγνώστες να βγάλουν τα συμπεράσματά τους,μόνοι τους,χωρίς τις "γαρνιτούρες" της CIA και του παρακράτους...

Δηοσιεύετε μια ανακοίνωση του συνδικαλιστικού οργάνου της ΕΥΠ,που καμία σχέση δεν έχει με το περιεχόμενο της ανάρτησής σας...
Αν μη τι άλλο, αυτό γίνεται για να δημιουργήσετε εντυπώσεις και μόνον...Διάβασα τα της ανακοίνωσης και ουδεμία σχέση έχουν με τα της αναρτήσεως...Και να διαβάζω ξέρω και κρίση έχω νομίζω...Πιθανόν δεν απευθείνεστε σε αναγνώστες που γνωρίζουν ανάγνωση και αρθρογραφία...Διαφορετικά δεν θα κάνετε τέτοιου είδους ανάρτηση...
Λές και δημοσιεύθηκε "άκρως απόρρητο" 'εγγραφο...Για μια πιθανή αύξηση μιλάει...
Εσείς που είδατε τον Αλαβάνο,τους επερωτόντες Βουλευετές,την CIA και όσα άλλα λέτε???
Καλά κάνετε και τα λέτε και δικαίωμα σας,τις απαντήσεις της ΕΥΠ γιατί δεν τις δίνεται?

Κύριοιείμαι τακτικός αναγνώστης σας,και θα συνεχίσω να είμαι πάντοτε.Θα ήθελα να εφελκύσω φιλικά την προσοχή σας,όταν γίνονται αναφορές σε ευαίσθητα θέματα,καλό θα είναι οι πολίτες και οι πολυπληθείς αναγνώστες σας,να ενημερώνονται σφαιρικά και ορθά.
Προσωπικά μου δημιουργήθηκε μια αίσθηση απογοήτευσης,καθώς θα περίμενα πληρέστερη ενεημέρωση,για ένα τόσο σοβαρό θέμα,απαλλαγμένη από "χρωματισμούς" και "χαρακτηρισμούς" μόνο για να δημιουργούνται εντυπώσεις αρνητικές για την ΕΥΠ.
Φιλικά
ΟΡΦΕΑΣ

Ανώνυμος είπε...

agapite 17.14 skouliki kai parakratos eisai esy.alla prepei na mpoukaroun oi tourkoi kai na sas skisoun tis manes gia na giatreytite.ante antidrastika arrosta.