Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2009

Στην Ελλάδα μπορούμε πλέον να μιλάμε περήφανοι για τις μάχες που δίνονται για την Παλαιστίνη
Η ελληνική αποστολή έφθασε χθες βράδυ στο Κάιρο… Το απόγευμα είχα συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Αραβικού Συνδέσμου.
Εκφράζοντας την αλληλεγγύη του ελληνικού λαού στον αδελφό Παλαιστινιακό λαό, έγινε απαίτηση να τεθεί τέρμα στον Αιγυπτιακό αποκλεισμό της μαρτυρικής Γάζας.
Αύριο φεύγουμε από Κάιρο και μεταβαίνουμε στα σύνορα Αιγύπτου Γάζας.
Θα μπούμε στη Γάζα την Πέμπτη το πρωί και είμαστε σε επικοινωνία με τους συντρόφους έλληνες γιατρούς που βρίσκονται στο νοσοκομείο της Ράφα.
* Η επικοινωνία με το δίκτυο έχει προβλήματα, που προσπαθούμε ν' αντιμετωπίσουμε...
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

2 σχόλια:

ο δείμος του πολίτη είπε...

Καλή δουλειά, σας εύχομαι. Κουράγιο και με τις ευχές μας.

Στέλιος είπε...

Επειδή κάποιοι είχαν επικρίνει τον Πρόεδρο, για τη φωτογραφία του στα πλαίσια της Σοσιαλιστικής Διεθνούς με τον ισραηλινό υπουργό Ολμέρτ και τον παλιαστίνιο πρόεδρο Αμπάς, κι έπεσαν θύματα διαφόρων κακοπροαίρετων, σας κάνω γνωστή τη σημερινή είδηση της Ελευθεροτυπίας:

"Το όνομα: Από χθες το όνομα του Γιώργου Παπανδρέου είναι γραμμένο στο νοσοκομείο της Ράφα, στη Λωρίδα της Γάζας. Δόθηκε σε μια πτέρυγα σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για το γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται εκεί και βοηθάει τους τραυματίες Παλαιστινίους ομάδα γιατρών του ΠΑΣΟΚ, με επικεφαλής τον πρώην βουλευτή Αρη Μουσιώνη και με τη συμμετοχή του συναδέλφου του Ηλία Καρανίκα. Η ομάδα του ΠΑΣΟΚ, πέρα από τις χειρουργικές επεμβάσεις που πραγματοποιεί, παρέδωσε νοσοκομειακό και υγειονομικό υλικό".

Νομίζω χρωστάμε μία συγγνώμη...