Δευτέρα, 5 Ιανουαρίου 2009

9 Ιανουαρίου ξεκινάμε την πορεία μας

Οι universal reporters στέλνουμε ένα κάλεσμα σε όλους τους bloggers, σε όλους τους υγιώς σκεπτόμενους πολίτες, σε όλους τους ονειροπόλους, σε όλους τους ανθρώπους του καθημερινού μεροκάματου, των επιστημών , των τεχνών και των γραμμάτων, της δημοσιογραφίας, σε όλους όσους δε σκοτώσανε ακόμα τη συνείδησή τους:
Καλούμε όλους τους πολίτες αυτής της χώρας, ανεξαρτήτως κομματικών πιστεύω, να κατεβούν στην πορεία-διαδήλωση και να καταγγείλουν τη βία. Τη βία στον Αλέξη, τη βία στο Διαμαντή, τη βία στο Νάντερ και το Σαμίρ στη Γάζα. Να δώσουν ένα μήνυμα στην τωρινή αλλά και στις επόμενες κυβερνήσεις, να δώσουν ένα μήνυμα σε όποιον πιστεύει ότι τρομοκρατώντας λύνει προβλήματα ή βελτιώνει την "άδικη" κοινωνία, ότι Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ είναι με το να ασχοληθούμε με αυτά, να βρούμε τα αίτιά τους και να τα λύσουμε. Να δώσουμε ένα χέρι βοήθειας στο διπλανό μας. Όποιος κι αν είναι. Χρειαζόμαστε επειγόντως μια άλλη κοινωνία.
9 Ιανουαρίου ξεκινάμε την πορεία μας.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: