Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου 2008

Βρήκαν καλούς πελάτες το ναζιστικό Ισραήλ, για βγάζει μεροκάματο για τις δικές του δολοφονίες

Παραγγελία δακρυγόνων της ΕΛΑΣ από το Ισραήλ
Σε παραγγελία για την προμήθεια δακρυγόνων από τρεις εταιρείες του Ισραήλ προχώρησε η ελληνική αστυνομία, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Yediot Ahronot. Το δημοσίευμα, καταλαμβάνει μισή σελίδα και εστιάζει κυρίως, στον τρόπο αντιμετώπισης των διαδηλώσεων από τις αρχές ασφαλείας στην Ελλάδα και λιγότερο στα αιτήματα από την πλευρά των διαδηλωτών.
Αναφέρει ότι η αστυνομία διέθετε 4.600 κάνιστρα δακρυγόνων τα οποία έχουν εξαντλήσει και για το λόγο αυτό προχώρησαν στην παραγγελία δακρυγόνων τριών διαφορετικών τύπων από ιδιωτικές εταιρείες παραγωγής, οι οποίες προμηθεύουν και τις δυνάμεις ασφαλείας στο Ισραήλ.Στο ίδιο άρθρο επισημαίνεται πως η Ελλάδα έχει και στο παρελθόν ζητήσει υποστήριξη από το Ισραήλ, όπως την περίοδο του 2007 με τις μεγάλες φωτιές. Είχαν αποσταλεί τότε πυροσβεστικά ελικόπτερα και πυροσβέστες για να συνδράμουν στις προσπάθειες για κατάσβεση.Σύμφωνα με το δημοσίυευμα η παραγγελία έχει ήδη γίνει και η παράδοση - σύμφωνα με τον αρθρογράφο - αναμένεται μέσα στην εβδομάδα.
* Ευχόμαστε ο καρκίνος με τον οποίον ψεκάζουν τα παιδιά μας, να βρει και τα δικά τους παιδιά!
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: