Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2008

Έκαναν την Ακρόπολη πόρνη πολυτελείας και τώρα θίγεται το εθνικό-πολιτιστικό τους φρόνημα! Υποκριτές και Φαρισαίοι…

Χαρακτηριστική είναι η υποκρισία και η πατριδοκαπηλία της δεξιάς και ορισμένων «προοδευτικών» κύκλων, αναφορικά με την ανάρτηση ενός πολιτικού συνθήματος στην Ακρόπολη, από νεολαίους.
Όταν, πριν σχεδόν τρεις μήνες, ο «ιερός βράχος», το «παγκόσμιο σύμβολο πολιτισμού» κ.α.π. «προσφερόταν» από τον Λιάπη, υπουργό «Πολιτισμού» (σωστότερα σκοταδισμού), εξάδελφο του Κ. Καραμανλή, της γνωστής «οικογένειας» που παράγει «εθνάρχες», για να φωτογραφίσει την κολεξιόν της γνωστή έμπορος, κανείς δεν βρήκε να πει δύο λόγια για τον απόλυτη ξεφτίλα!
Ακόμη κι όταν η Μαρία Δαμανάκη έκανε ερώτηση στον υπουργό σκοταδισμού της δεξιάς, που αφορούσε την εκμετάλλευση του παγκόσμιου συμβόλου για τη διαφημιστική καμπάνια της Τζένιφερ Λόπεζ, μάθαμε από τον Λιάπη, της γνωστής οικογένειας που αγαπούν και σέβονται τον πολιτισμό (στα χνάρια του θείου με την τσιμεντοποίηση της Αθήνας, αλλά και το παρακράτος), ότι: Εννιακόσια ογδόντα τέσσερα ευρώ και είκοσι λεπτά (984,20 €) χρειάζονται για να φωτογραφηθεί οιοσδήποτε για εμπορικούς σκοπούς στον Παρθενώνα. Ούτε καν άδεια του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου!
Αυτά μάθαμε από τον Λιάπη στην απάντησή του στη Μαρία Δαμανάκη, η οποία είχε καταθέσει ερώτηση στη Βουλή ως προς τη φωτογράφηση της Τζένιφερ Λόπεζ στην Ακρόπολη.
Μάλιστα, μάθαμε επίσης, από την υπουργάρα - που συμπτωματικά συνταξιδεύει και σταβλίζεται στα ίδια φτηνιάρικα ξενοδοχεία της Ευρώπης, με τον εθνικό μιζαδόρο της Siemens, για να παρακολουθήσουν έναν ποδοσφαιρικό αγώνα -, ότι «Η άδεια αυτή χορηγήθηκε σύννομα»…
Υποκριτές και Φαρισαίοι, ακόμη και οι πόρνες πολυτελείας κοστίζουν κάτι τι περισσότερο, από το να φωτογραφίσει μία σταρ τα ρούχα της!
Βέβαια, κανείς δεν γνωρίζει αν εκτός από τα 984,20 €, που ίσως κατάθεσε η Λόπεζ για να φωτογραφίσει την κολεξιόν της στην Ακρόπολη, έπεσε και αρκετό λαδάκι…
Αν κάποιοι νεολαίοι πλήρωναν τα 984,20 €, για να αναρτήσουν πανό, θα ήταν σύννομοι;
Ρε ρεμάλια, υποκριτές κι απατεώνες, για 984,20 € είναι όλος ο καυγάς;
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

1 σχόλιο:

Νοσφεράτος είπε...

Ουαί υμίν Γραμματεις και Φαρισαιοι
Ενντω μεταξύ ειδες με τι συνεκρινε ο Γιανναράς την αναρτηση του Πανό;