Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2008

Μαγικά όπλα

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΦΩΤΟ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΜΑΙΜΟΥ ΟΠΩΣ ΜΑΙΜΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΑΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΟΛΗΣΤΕΣ ΚΟΤΕΣ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΟΜΟΤΙΝΗ ΒΟΛΟ ΓΙΑΝΝΕΝΑ. ΑΛΛΑ Ο ΧΑΖΟΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΝΑΝ ΘΑ ΑΝΑΨΕΙ ΚΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΑΠΕΒΙΩΣΕ;

"Εφυγε" ένας Έλληνας.
Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 74 ετών άφησε πριν λίγο ο τέως Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Τάσσος Παπαδόπουλος, ο οποίος νοσηλευόταν στην Εντατική του γενικού νοσοκομείου Λευκωσίας, μετά τη διάγνωση ότι πάσχει από καρκίνο των πνευμόνων, όπως μεταδίδουν κυπριακά μέσα ενημέρωσης.
Ο Τ. Παπαδόπουλος μεταφέρθηκε στις 22 Νοεμβρίου στη Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας καθώς παρουσίασε οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια.
Διετέλεσε πρόεδρος της Κύπρου από το 2003 έως το 2008.
Το όνομά του συνδέθηκε με το «όχι» των Κυπρίων στο δημοψήφισμα για το σχέδιο Ανάν το 2004 παρά τις πιέσεις που δέχθηκε από τη διεθνή κοινότητα.

Βλαχοκυριλές είπε...

από ποιον ακριβώς αποδείχτηκε μαϊμού? Ο Ελ. Τύπος δεν είπε ποτέ ότι η φωτό είναι μαϊμού. Είπε ότι ο δημοσιογράφος απολύθηκε γιατί διέρρευσε τη φωτογραφία σε άλλα μέσα και έτσι έσπασε το συμβόλαιό του.

Από ποιον αποδείχτηκε μαϊμού???