Κυριακή, 5 Οκτωβρίου 2008

Γιατί αυτή η προκλητική συμεριφορά κ. Σανιδα; Ποιους συγκαλύπτεις και γιατί;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ
Ποιοι γνώριζαν για το μοιραίο Σινούκ;
Νεκροταφείο ελικοπτέρων
Από τον περασμένο Φεβρουάριο έχει διαρρεύσει από το υπουργείο Εξωτερικών η πληροφορία ότι η Ελλάδα θα προσφέρει κάποια από τα ελικόπτερα Σινούκ του στρατού για να συμβάλει στις επιχειρήσεις των ΗΠΑ στο Αφγανιστάν. Μάλιστα η προσφορά αυτή συνδέθηκε άμεσα με το ελληνικό βέτο για την εισδοχή της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ. Η ελληνική κυβέρνηση διά της κυρίας Μπακογιάννη εμφανίστηκε με την προσφορά αυτή να καλοπιάνει τις ΗΠΑ, μετά το ναυάγιο της συνόδου των Βρυξελλών.
Ανεξάρτητα από το τεράστιο πολιτικό ζήτημα της μεγαλύτερης συμμετοχής ελληνικών δυνάμεων στην αμερικανική εκστρατεία, το ενδεχόμενο να απομακρυνθούν τα ελικόπτερα αυτά από την Ελλάδα μειώνει ακόμα περισσότερο την πιθανότητα οριστικής διερεύνησης των συνθηκών της πτώσης του Σινούκ που μετέφερε τον πατριάρχη. Και βέβαια, καθίσταται αδύνατη η υλοποίηση του αιτήματος των συγγενών να ελεγχθούν οι καταγραφείς βλαβών (DECU) των ελικοπτέρων της ίδιας παρτίδας με το μοιραίο Σινούκ...
Η συγκλονιστική συνέχεια στον "ΙΟ", Κ. Ελευθεροτυπία, 5 Οκτώβρη 2008
Στις 11 Σεπτέμβρη 2008 κατατέθηκε Μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου (βλέπε ΣΑΝΙΔΑΣ), από τον Στέλιο Γρηγορίου, δικηγόρο της οικογένειας του πατριάρχη Πέτρου.
Η μηνυτήρια αναφορά στρέφεται ΚΑΤΑ Παντός υπευθύνου και ενεχομένου πολιτικού, στρατιωτικού, ή μη στρατιωτικού προσώπου...
Μεταξύ άλλων, η Μηνυτήρια αναφορά υπογράμμιζε:
Να διαβιβασθεί αμελλητί η σχηματισθησομένη ποινική δικογραφία εις την Βουλή των Ελλήνων προς εξέτασιν των τυχόν διαπραχθέντων αδικημάτων εκ μέρους πολιτικών προσώπων κατά τον Ν 3126/2003.
Τότε, εμείς επισημάναμε:
Ποιοί έχουν χάσει τον ύπνο τους;
Γιατί πετούν ακόμη τα ελικόπτερα φέρετρα της Μπόινγκ;
Ποιοι καλύπτουν τους έμπορους όπλων και τις βιομηχανίες;
Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά...
Ο Νόμος είναι σαφής ακόμη και για εμάς τους αδαείς!
Άλλωστε, το επισημαίνει και ο πρόεδρος της Ενωσης Εισαγγελέων Ελλάδος Σ. Μπάγιας, δηλώνοντας το αυτονόητο για κάθε νομικό:
«Η μόνη αρμόδια αρχή για να αξιολογήσει και να εκφράσει άποψη για την ποινική συμπεριφορά υπουργών είναι η Βουλή».
Σήμερα, 25 ημέρες μετά, ο "ΙΟΣ" της Ελευθεροτυπίας δημοσιεύει όλα τα συγκλινιστικά ντοκουμέντα-έγγραφα.
Γιατί παρανομεί ο δικαστής Σανιδάς;
Γιατί δεν ασκεί τα καθηκοντά του;
Γιατί απαξιώνει με χυδαίο τρόπο τη δικαιοσύνη;
Ποιος μπορεί να έχει, μετά από τέτοιες "συμπεριφορές" ανώτατου δικαστή, την ελάχιστη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη;
Η κυβέρνηση αδιαφορεί για το έγκλημα, αδιαφορεί αν πετούν στρατευμένοι νέοι με τα φέρετρα της Μπόινγκ, αλλά τα κόμματα της αντιπολίτευσης θα πρέπει να ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ!
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

not bad.