Πέμπτη, 2 Οκτωβρίου 2008

Η σφαγή και ο ξεριζωμός των Σέρβων είναι διαχρονικός

Ο εγκληματίας αρχηγός του UCK, Χασίμ Θάτσι,
σήμερα "ηγέτης" του νεοσυσταθέντος αμερικανονατοϊκού
προτεκτοράτου, με την ονομασία "Κόσσοβο"
Η γενοκτονία των Σέρβων στο Κόσσοβο συνεχίζεται υπό την σκέπη και προστασία του «πολιτισμένου» δυτικού κόσμου (ΕΕ: υποτακτικός χωροφύλακας των αμερικανικών συμφερόντων).
Πριν από λίγο, σύμφωνα και με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Τανγιούγκ, πυροβολήθηκε ο Μίλος Τομάσεβιτς από το Κόσσοβο ο οποίος μετέφερε ψωμί από το Ζούμπιν Πότοκ (βόρειο Κόσσοβο) στην Γκρατσάνιτσα κοντά στην Πρίστινα (κεντρικό Κόσσοβο).
Η δύση, στην προσπάθειά της να σταθεροποιήσει τον τρομοκράτη πρώην αρχηγό του UCK και σήμερα «πρωθυπουργό» του «ανεξάρτητου» Κοσσόβου, ενισχύει και παροτρύνει τις συνεχείς δολοφονίες και την τρομοκράτηση των Σέρβων.
Θέλουν, όπως και στην Κύπρο, αλλά και την Θράκη, και τη Γεωργία… να κατασκευάσουν προτεκτοράτα στην υπηρεσία των ΗΠΑ.
Οι έλληνες πολιτικοί ηγέτες, ταυτισμένοι με τους ευρωπαίους, δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να «στεναχωρήσουν» τη φίλη και σύμμαχο ΗΠΑ. Δεν έχουν κατανοήσει ότι η αυξανόμενη δουλικότητα, το μόνο που προσφέρει είναι να αυξάνεται η «όρεξη» των φίλων αμερικανών.
Πηγή είδησης: Ιερά Μητρόπολη Ράσκας και Πριζρένης
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: