Πέμπτη, 17 Ιουλίου 2008

Η κυβέρνηση αρνείται να εκτελέσει εισαγγελική παραγγελία και να παραδώσει 8 έγγραφα, που αποτελούν τον πυρήνα της διαλεύκανσης ενός εγκλήματος!

Η κυβέρνηση αρνείται να εκτελέσει εισαγγελική παραγγελία και να παραδώσει 8 έγγραφα, που αποτελούν τον πυρήνα της διαλεύκανσης ενός εγκλήματος!

Τι κρύβεται πίσω από την άρνηση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας να εκτελέσει δικαστικές εντολές;
Στις 11 Σεπτέμβρη 2004, είχαμε την πτώση του στρατιωτικού ελικοπτέρου «Σινούκ», που μετέφερε τον Πατριάρχη Αλεξάνδρειας Πέτρο και τη συνοδεία του από την Αθήνα στο κλειστό – με επίσημη ΑΠΟΦΑΣΗ – και ως εκ τούτου ΠΑΡΑΝΟΜΟ ελικοδρόμιο στις Καρυές του Αγίου Όρους.
17 επιβαίνοντες νεκροί!
Ο πρωθυπουργός της «σεμνότητας και ταπεινότητας», την επόμενη του δυστυχήματος, από το βήμα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, δεσμεύτηκε – καλά δεν ντρέπεται; -, για μια ακόμη φορά και για ένα ακόμη έγκλημα, ότι θα ριχτεί άπλετο φως, θα αποδοθούν οι ευθύνες, η κυβέρνησή του… και όλες τις γνωστές, αλλά παντελώς ψευδείς διακηρύξεις που κάνει σε κάθε σκάνδαλο που ξεσπάει στη χώρα (υποκλοπές, ομόλογα, κουμπάροι, Ζαχόπουλος, μιζούπολη…)!
Και φυσικά, κάθε τόσο ο συνεχώς ψευδόμενος πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του, παραπέμπουν τα πάντα στη δικαιοσύνη!
Τώρα γράφουν και αυτή τη «δικαιοσύνη» στα …!
Ο διαπρεπής δικηγόρος Στέλιος Γρηγορίου, που εκπροσωπεί μεταξύ άλλων θυμάτων την οικογένεια του Πατριάρχη Πέτρου, σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά από την πτώση του «Σινούκ», μέσω «Εισαγγελικής παραγγελίας», από 1 Ιούλη 2008, ζητάει από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας (γραφείο Υπουργού) - ή καλύτερα εθνικής παραπληροφόρησης και συσκότισης -, να λάβει γνώση 8 εγγράφων του φακέλου, που είναι ο πυρήνας της υπόθεσης.
Πρόκειται για έγγραφα από τα οποία προκύπτει ότι τα ελικόπτερα «Σινούκ» έχουν μηχανικά προβλήματα!
17 μέρες τώρα, η κυβέρνηση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και η κυβέρνηση της σεμνότητας και ταπεινότητας, ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΙ την εισαγγελική παραγγελία!
Και να σκεφτεί κάποιος, ότι μ’ αυτά τα ελικόπτερα πραγματοποιούν σήμερα πτήσεις πιλότοι και τα παιδιά μας που «υπηρετούν» την πατρίδα!
Οι πιλότοι γνωρίζουν, αλλά δεν τολμούν να μιλήσουν ανοικτά, και έτσι τα 6 ελικόπτερα που έχουν απομείνει παραμένουν συχνά εκτός επιχειρησιακών αποστολών (ας ευχηθούμε να μην έχουμε νέο ατύχημα στις παρελάσεις που τους επιβάλλουν να κάνουν πτήσεις).
Μάλιστα, η κα Μπακογιάννη ετοιμάζεται να τα στείλει στο Αφγανιστάν – σε δήθεν «ειρενευτική» αποστολή - κι έτσι να μην πραγματοποιηθεί ΠΟΤΕ αμερόληπτος τεχνικός έλεγχος.
Όλα οδηγούν στο ότι αυτή η κυβέρνηση της αδιαφάνειας και των σκανδάλων, εξυπηρετεί συμφέροντα εταιριών κ.α.
Το δυστύχημα είναι πως και τα κόμματα της αντιπολίτευσης ποιούν την νήσσα!
Γιατί άραγε;

Περισσότερα για την επιχείρηση συσκότισης και παραπληροφόρησης του θέματος, στον «ΙΟ», Ελευθεροτυπία, 6 Απρίλη 2008:
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καιρός για ΣΥΜΦΙΛΙΩΤΙΚΟ ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ (των 3 πρώτων ελληνικών Συνταγμάτων, της Ελβετίας και πλήθους συλλόγων)
και κυβερνήσεις αλληλεγγύης, χωρίς λαμόγια, μίζες και διχόνοια!
Μπορεί να αρχίσει πριν νομοθετηθεί, από πρωτοβουλίες ανά δήμο, βάζοντας ανεπίσημη κάλπη πριν τις εκλογές για να ψηφίζουν όσοι θέλουν, όσους από τους υποψήφιους θέλουν να αποτελούν το ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ (το εφάρμοσαν στη Μελίβοια Αγιάς το 2000), ώσπου να καταλάβουν όλοι πόσο καλύτερα είναι!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΛΑΟΣ ΕΜΠΛΕΞΕ ΜΕ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ.
ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ.
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΙΖΕΙ.
ΧΑΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΙΨΙΟ ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ!

Ανώνυμος είπε...

Οι εφημερίδες, οι τηλεοράσεις, οι δημοσιογράφοι, ο Πρετεντέρης που τα ξέρει όλα, αυτά δεν τα γνωρίζουν?
Μάλλον είναι όλοι τους υπάλληλοι εταιριών (Ζίμενς΄, Μπόινγκ ή οποιασδήποτε άλλης)