Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2008

Καταγγελία - σοκ στην Βουλή!_2

Ο υπουργός Αλογοσκούφης και η σύζυγος που αγωνίζεται να θρέψει τα 3 παιδιά της
(μήπως πρέπει να κάνουμε κανέναν έρανο να την ενισχύσουμε οικονομικά;)
Το αναλυτικό απόσπασμα της ομιλίας του βουλευτή Μιχάλη Καρχιμάκη είναι το εξής:
"Ο υπουργός Οικονομικών φαίνεται να έχει πολλούς λόγους να ανοίξει πολλές ακριβές σαμπάνιες απόψε και να πιει στην υγειά των κοροΐδων. Γιατί η σύζυγος του Υπουργού Οικονομικών είναι αυτή που επισήμως ορίστηκε νόμιμος εκπρόσωπος της Jones Lang La Salle στην Ελλάδα.
Και ποια είναι αυτή η εταιρεία;
Είναι η εταιρεία που διεθνώς έχει ανακοινώσει ότι διαχειρίζεται ως σύμβουλος το μεγαλύτερο μέρος της ακίνητης περιουσία της Deutsche Telekom!
Στην οποία ακίνητη περιουσία από σήμερα το βράδυ θα έχει προστεθεί και ο έλεγχος της ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ακίνητης περιουσίας του ΟΤΕ, που χαρίστηκε στους Γερμανούς, χωρίς ποτέ να αποτιμηθεί η αξία των ακινήτων του ΟΤΕ, και τη στιγμή που οι εκτιμήσεις μιλούν για αντικειμενική αξία μισού δις και εμπορική αξίας ενάμιση δις ευρώ!
Αυτήν την περιουσία από σήμερα το βράδυ μπορεί και να τη διαχειρίζεται ως σύμβουλος η ίδια η σύζυγος του Υπουργού Οικονομικών, που δεν ξέρουμε και ποτέ δεν θα μάθουμε τι ρόλο έπαιξε πραγματικά σε αυτήν την συμφωνία, μια συμφωνία της οποίας, όσο και αν το απέκρυψε η Κυβέρνηση, βασικό δέλεαρ για τους Γερμανούς, εκτός των άλλων ήταν και η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ακίνητη περιουσία του Ελληνικού ΟΤΕ!
Το ελληνικό κράτος ζημιώνεται, χάνει τον έλεγχο του κερδοφόρου, στρατηγικά και αναπτυξιακά ανεκτίμητου ΟΤΕ.
Οι Έλληνες ζημιώνονται, χάνουν ένα σημαντικό πόλο ανάπτυξης, εγγύησης της ασφάλειας των εθνικών τηλεπικοινωνιών, αλλά και διαμόρφωσης των τιμών σε βασικές υπηρεσίες.
ΟΜΩΣ η άμεση ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ του αρχιτέκτονα του ξεπουλήματος του ΟΤΕ, από σήμερα το βράδυ, μπορεί να γιορτάζει για τις μεγάλες προοπτικές που ανοίγονται ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ με δυνατότητα να απολαύσει τεράστια οικονομικά ωφελήματα μετά τη συμφωνία αυτού του ξεπουλήματος.
Σήμερα, αποκαλύπτεσθε και ο βασιλιάς, για να μην πω ο τσάρος, στέκεται γυμνός...."
Τώρα, αν δεν παραιτηθεί ο Αλογοσκούφης, μετά από αυτή την αποκάλυψη, ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ Μ_Λ_Α_ΕΣ!
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο χουντικός υπουργός Σωτήριος Αγαπητίδης (Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Οικονομίας από 14/1 - 31/7/1972) έχει σχέση με τη φτωχούλα κυρία Δίκα Αλογοσκούφη-Αγαπητίδου, σύζυγό του Υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών κ. Αλοφοσκούφη;
Αν είναι κόρη του, ας μου επιτραπεί "το μήλο κάτω από τη μηλιά!", αλλά κι ο γαμπρός δεν πάει πίσω!
Και γιατί δεν μιλούν οι πολιτικοί μας;
Μήπως αυτή η "ευγένια" πρέπει να πάει κατά διαβόλου και ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του;