Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2020

Άναψαν το πρώτο Χριστουγεννιάτικο δένδρο στη γη των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου!

ΑΠΟ ΤΟ "PRESS-GR"

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

"Οι Χριστιανοί δεν είναι προσκεκλημένοι ούτε αποδημητικά πουλιά.
Είναι από την προέλευση του Έθνους
και χωρίς αυτούς, δεν υπάρχει Συρία"!
Πρόεδρος Bashar Al-Assad, 17 Σεπτέμβρη 2017

Δέκα χρόνια ιμπεριαλιστικής επίθεση στη Συρία, φονικά εμπάργκο από τις ΗΠΑ, τη "δημοκρατική" Ευρωπαϊκή Ένωση, με τους φονιάδες μισθοφόρους-τρομοκράτες της Τουρκίας, του σιωνιστικού-ναζιστικού κατοχικού καθεστώτος στην Παλαιστίνη, όπως κι όλων των ελληνόφωνων μνημονιακών κυβερνήσεων των τελευταίων δέκα χρόνων...

Έτσι και φέτος ο Χριστός θα γεννηθεί εκεί που η ανυπότακτη Ορθοδοξία, με την υποστήριξη του "αιμοσταγούς καθεστώτος Άσαντ" και των Μουσουλμάνων Μαχητών της ηρωικής Χεζμπολάχ, μεγαλουργούν οι Ελληνορθόδοξοι.

Το πρώτο Χριστουγεννιάτικο δένδρο για το 2020, άναψε στη Συρία των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην πανέμορφη Al-Hawash, πόλη της βορειοδυτική Συρίας όπου η...

πλειοψηφία των κατοίκων της είναι Ελληνορθόδοξοι!

Το βίντεο από την τελετή φωτισμού του Χριστουγεννιάτικου δένδρου στην Al-Hawash:


 
 
 
Σε όλες τις πόλεις στη Συρία ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για τη γέννηση του Θεανθρώπου... τα Χριστουγεννιάτικα δένδρα, οι γιορτές, οι προετοιμασίες, οι αγορές με τα στολίδια και όλα όσα συμπληρώνουν τις ετοιμασίες για τις Άγιες μέρες:

 

Μεγάλες και μικρές πόλεις μπήκαν στους ρυθμούς των Χριστουγέννων σε μια Μουσουλμανική χώρα (80%) κι αυτό καταδεικνύει το ρόλο που έχουν οι τζιχαντιστές φονιάδες, οι μισθοφόροι της "πολιτισμένης" δύσης, η "αραβική άνοιξη made in USA", που δεν μπόρεσε να επικρατήσει στη Συρία.

Ας θυμηθούμε το Μάη του 2019... [Βλέπε σε: Κατρούγκαλος, Αρχοντώνης, Ιερώνυμος... σιωπούν ένοχα!], στη Μαρτυρική Al-Suqaylabiyah το μαρτύριο των Ελληνορθόδοξων και με συνδρομή των φονιάδων από το αποικιακό καθεστώς της Ελλάδας, αλλά και την ένοχη στάση του Βαρθολομαίου και Ιερώνυμου απέναντι στο Περήφανο κι Αδούλωτο Πατριαρχείο Αντιοχείας.
 
Εκεί οι Ελληνορθόδοξοι δεν υποτάχθηκαν, αψήφισαν τις προτροπές για εγκατάλειψη της Συρίας, να γίνουν λαθρομετανάστες. Έμειναν, πολέμησαν, πλήρωσαν με αίμα τη Λευτεριά και την Ανεξαρτησία. Έτσι φθάσαμε στο 2020 [Βλέπε, 14 Αυγούστου 2020, σε: Το «Πάσχα του Καλοκαιριού»... στη χώρα των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου!].
 
Χθες στη Μαρτυρική Al-Suqaylabiyah, μικρό φώτο-ρεπορτάζ από τις ετοιμασίες για την υποδοχή του Θεανθρώπου:
 

Κι έφυγαν οι "αριστεροί" κι ήρθαν οι δεξιοί... «άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς»... μαζί στηρίζουν την τρομοκρατία της "μεγάλης δημοκρατικής ευρωπαϊκής οικογένειας" του 4ου Ράιχ: Την αποφράδα ημέρα για τον ελληνισμό και τον πολιτισμό διάλεξε η Ε.Ε. να στηρίξει τον Ερντογάν!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: